Acer palmatum Orange dream K2 - Arțar japonez Orange Dream

Previous
Next

Ți-ar plăcea un arbușt mic, deosebit, pentru grădina ta? Arțarul japonez Orange Dream cu frunzișul său portocaliu va fi un decor cu adevărat special pentru grădina ta!

Dimensiune de livrare: 30-50 cm înalt, în stare potrivită sezonului.

180,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

Credit module tbi bank 3.3.5

55.11 Lei x 4 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Ți-ar plăcea un arbușt mic, deosebit, pentru grădina ta? Arțarul japonez Orange Dream cu frunzișul său portocaliu va fi un decor cu adevărat special pentru grădina ta!

Dimensiune de livrare: 30-50 cm înalt, în stare potrivită sezonului.

Vrei să adaugi culoare grădinii tale? Atunci arțarul japonez este alegerea potrivită. Popularul arțar japonez Atropurpureum cu frunze roșii poate fi asociat cu soiurile Orange dream și Green globe. Alege un loc în gradina ta unde diminețile sunt însorite și după-amiazele umbrite. Aici se va dezvolta cel mai frumos arțarul japonez.

Arată bine și în straturi înălțate, sau în plantații mixte. Va crește până la o înălțime de 3-5 metri în câțiva ani. Arată bine pe tot parcursul anului, dar îți va evidenția cel mai frumos grădina toamna. Frunzișul portocaliu este considerat o raritate, cu frunzele sale lobate puteți crea o pată proaspătă de culoare în grădină.

La ce să fii atent la cultivarea arțarului japonez Orange dream?

Condiții de lumină: Preferă un mediu semiumbrit, umed, dar culoarea frunzișului se estompează în plină umbră. Nu va tolera locurile prea însorite și calde pe termen lung.

Sol: Arțarul japonez Orange Dream crește cel mai bine pe soluri acide, afânate. Nu se va dezvolta frumos pe soluri cu un conținut ridicat de var, evitați un astfel de loc, marginile frunzelor îi vor fi pârjolite, creșterea va încetini, iar culoarea nu va fi cea așteptată.

Cerințe nutritive: Cerințele sale de nutrienți nu sunt excepționale, aplicați îngrășământ organic sau compost la rădăcini în fiecare an pentru o dezvoltare sănătoasă.

Tundere: Tunderea pentru modelare trebuie făcută anual pentru a crește un tufiș frumos din arțarul japonez Orange dream.

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?