Echipa Plantmaster la Marketing Summit Hungary 2021

Echipa Plantmaster la Marketing Summit Hungary 2021 Leave a comment

Echipa Plantmaster este în continuă dezvoltare și își dorește să fie alături clienților. Ca parte a procesului continuu de dezvoltare și învățare, o parte a echipei Plantmaster a participat la Marketing Summit Hungary, care a avut loc în data de 16 septembrie 2021. În cadrul acestui summit, echipa Plantmaster a deprins noi tehnici și informații prin intermediul cărora să își ajute clienții să obțină o mai ușoară utilizare a paginii web.

Întrucât marketingul joacă un rol deosebit de important, în special având în vedere situația ultimilor ani, echipa Plantmaster își dorește să poată veni în întâmpinarea clienților săi, oferind întotdeauna soluții practice la nevoile acestora. Din acest motiv, a ales să participe la Marketing Summit Hungary.

Ce este Marketing Summit Hungary?

Marketing Summit Hungary este cel mai important eveniment pentru cei care și-au ales o profesie în marketing. În acest an, pentru a marca importanța soluțiilor digitale, care a crescut în ultimul an mai mult ca oricând, Asociația Maghiară de Marketing, împreună cu Lounge Group, a creat o platformă online pentru a susține evenimentul Marketing Summit Hungary.

Evenimentul se desfășoară în luna septembrie a fiecărui an și are ca scop principal ajutarea profesioniștilor în a se pregăti pentru provocările pe care le vor întâmpina în perioada următoare. În cadrul acestui summit, participanții descoperă informații, tehnici, instrumente și soluții de marketing care îi ajută să vină în întâmpinarea nevoilor clienților lor.

Printre principalele subiecte abordate în cadrul summit-ului se numără digitalizarea, inovarea, creativitatea și durabilitatea care pot fi aplicate afacerilor, astfel încât compania să le ofere clienților ajutor în orice moment.

În cadrul summit-ului, participanții se întâlnesc cu alte persoane pasionate de marketing și au ocazia să asculte prelegeri susținute de profesioniști de renume din domeniu. În plus, dobândesc numeroase cunoștințe în domeniul marketingului, experiență și au ocazia să dezvolte conexiuni cu alte persoane din marketing.

Având în vedere toate schimbările care au avut loc în ultimul an, ca urmare a situației pandemice, Marketing Summit Hungary 2021 s-a concentrat asupra relansării economice. Astfel, participanții, printre care s-a numărat și echipa Plantmaster, au avut ocazia să participe la programe și oportunității exclusive, care să îi pregătească să facă față oricăror provocări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *