Plantmaster vă așteaptă în magazinul din Oradea

Plantmaster vă așteaptă în magazinul din Oradea Leave a comment

Plantmaster a împlinit de curând 3 ani de existență. Pentru asta, vrem să vă mulțumim tuturor că ne sunteți și ne-ați fost alături în tot acest timp! Vă suntem recunoscători pentru feedback-uri, fie ele pozitive sau negative, întrucât datorită acestora am reușit să ne îmbunătățim în permanență și să dezvoltăm compania astfel încât să vină în întâmpinarea nevoilor tuturor clienților.

Așa cum sigur știți, alături de website-ul nostru, unde găsiți toate produsele pe care le comercializăm, avem un magazin fizic în Salonta, iar începând din acest an, un magazin fizic în Oradea.

Echipa noastră din Oradea vă așteaptă în magazinul fizic Plantmaster, unde vă stă la dispoziție atât cu produsele de care aveți nevoie, cât și cu recomandări atunci când le cereți ajutorul. Veți găsi în magazinul nostru o mare varietate de produse necesare pentru orice agricultor, pomicultor, legumicultor, viticultor, grădinar sau gospodar.

Fie că aveți nevoie de îngrășăminte, erbicide, insecticide, acaricide, fungicide, adjuvanți, material săditor, unelte și echipamente agricole sau diverse accesorii pentru casă și grădină, le găsiți în magazinul nostru fizic din Oradea.

Ne dorim să le fim alături tuturor clienților, motiv pentru care ne-am extins, ajungând să avem în prezent două magazine fizice și unul online. Asta deoarece fiecare client are preferințe proprii când vine vorba despre procesul de achiziționare. Astfel, în timp ce unii clienți preferă să își realizeze cumpărăturile online, iar curierul să le livreze coletul la ușă, alții preferă să aibă ocazia de a discuta față în față cu vânzătorul, pentru a putea cere eventuale recomandări și a vedea produsele înainte de achiziționare. Tocmai de aceea, vă oferim ocazia de a face cumpărăturile atât pe site, cât și în magazinul din Oradea sau cel din Salonta.

Unde găsiți magazinul Plantmaster?

Magazinul Plantmaster din Oradea este situat pe strada Apateului, nr. 59/A. Ne găsiți și la numărul de telefon 0748.864.516.

Iar dacă sunteți din Salonta sau împrejurimi, locația noastră este pe strada 7 iunie, nr. 4, Salonta.  Ne găsiți și la numărul de telefon 0746.795.019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *