Alveole 128 Celule Patrate
Peste 100 de bucati: 1,70
Peste 200 de bucati: 1,50
Tava cu 128 celule este recomandată pentru semănatul tuturor culturilor de legume și flori și ținerea lor o perioadă scurtă pană la repicare.
Peste 100 de bucati: 1,70
Peste 200 de bucati: 1,50
Alveola cu 104 celule este cea mai utilizată tavă pentru semănarea salatei și producerea răsadului de salată până la plantare.
Alveola cu 104 celule este cea mai utilizată tavă pentru semănarea salatei și producerea răsadului de salată până la plantare.
De asemenea această tavă este utilizată pentru semănarea directă a multor culturi cu scopul de a fi ținute mai mult timp până la repicare.
Avantajele acestei tăvi sunt adăncimea celulelor de 4,5 cm (optimă pentru dezvoltarea radiculară a salatei și a celorlalte culturi până la repicare) și numărul mare de plantuțe obținute pe suprafața : 650 plăntuțe / m².
Adâncime celulă: 4.5 cm
0
(0 Review-uri)
Sorteaza dupa calificative
Peste 100 de bucati: 1,70
Peste 200 de bucati: 1,50
Tava cu 128 celule este recomandată pentru semănatul tuturor culturilor de legume și flori și ținerea lor o perioadă scurtă pană la repicare.
Tava de 24 celule este recomandată pentru răsaduri de pepeni, castraveti, tomate și ardei datorită volumului mare al celulei.
Peste 100 de bucati: 1,70
Peste 200 de bucati: 1,50
Tavă alveolară cu 28 celule este o tăviță termoformată din plastic de culoare neagră pentru răsadurile de flori și legume.
Peste 100 de bucati: 1,70
Peste 200 de bucati: 1,50
Alveolele cu 35 celule sunt din material plastic moale, cauciucate, flexibil, necasante.
Peste 100 de bucati: 1,70
Peste 200 de bucati: 1,50
Tavă alveolară cu 45 celule este o taviță termoformată din plastic de culoare neagră pentru răsadurile de flori și legume.
Peste 100 de bucati: 2,40
Peste 200 de bucati: 2,30
Alveola cu 70 celule este cea mai utilizată tavă pentru producerea răsadurilor de varză, conopidă și salată.
Peste 100 de bucati: 1,70
Peste 200 de bucati: 1,50
Tava 85 celule este una din cele mai utilizate tavi pentru producera rasadurilor de varza, conopida si salata.