Peste 100 de bucati: 2,40
Peste 200 de bucati: 2,30
Alveola cu 70 celule este cea mai utilizată tavă pentru producerea răsadurilor de varză, conopidă și salată.
Coșul meu
Nu sunt produse in cos.
0 articole
0,00 lei
Livrare Total 0,00 leiPeste 100 de bucati: 1,70
Peste 200 de bucati: 1,50
Tava 85 celule este una din cele mai utilizate tavi pentru producera rasadurilor de varza, conopida si salata.
Tava 85 celule este una din cele mai utilizate tavi pentru producera rasadurilor de varza, conopida si salata. De asemenea este si cea mai utilizata tava pentru producerearasadurilor la culturile in camp: tomate, ardei, vinete, etc.
Rasadurile pot fi produse prin semanare directa a semintelor in celulele tavitelor sau prin repicare, insa cea mai utilizata metoda este semanarea directa.
Peste 100 de bucati: 2,40
Peste 200 de bucati: 2,30
Alveola cu 70 celule este cea mai utilizată tavă pentru producerea răsadurilor de varză, conopidă și salată.
Peste 100 de bucati: 1,70
Peste 200 de bucati: 1,50
Tavă alveolară cu 28 celule este o tăviță termoformată din plastic de culoare neagră pentru răsadurile de flori și legume.
Peste 100 de bucati: 1,70
Peste 200 de bucati: 1,50
Alveola cu 104 celule este cea mai utilizată tavă pentru semănarea salatei și producerea răsadului de salată până la plantare.
Peste 100 de bucati: 1,70
Peste 200 de bucati: 1,50
Alveolele cu 35 celule sunt din material plastic moale, cauciucate, flexibil, necasante.
Peste 100 de bucati: 1,70
Peste 200 de bucati: 1,50
Tavă alveolară cu 45 celule este o taviță termoformată din plastic de culoare neagră pentru răsadurile de flori și legume.
Tava de 24 celule este recomandată pentru răsaduri de pepeni, castraveti, tomate și ardei datorită volumului mare al celulei.
Peste 100 de bucati: 1,70
Peste 200 de bucati: 1,50
Tava cu 128 celule este recomandată pentru semănatul tuturor culturilor de legume și flori și ținerea lor o perioadă scurtă pană la repicare.
Pentu a imbunatati experienta dumneavoastra de utilizare a acestui site, PlantMaster foloseste fisiere de tip cookie. Citeste mai mult.