Amestec Semințe Gazon 0.5 kg

Amestec Semințe Gazon 0.5 kg
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real

Gazonul este o combinație de specii rezistente, cu creștere lentă și frunze fine care creează un covor compact, dacă peluza a fost instalată și întreținută corect. Este amestec de gazon pentru parcuri și grădini.

Vrei să ai curte cu gazon? Noi avem Amestec Semințe de Gazon de Calitate Premium! Des și Strălucitor cum ai nevoie!


Acest amestec se pretează atât în locurile însorite cât și în locurile umbroase. Perioada optimă pentru însămânțare este de primăvară până toamna târziu.

Este o variantă economica de gazon care are rezultate foarte bune. Nu este deloc greu să te bucuri de un spațiu verde lângă casă. Acest soi se instalează ușor și este rezistent la fluctuațiile condițiilor de mediu.

Îl puteți planta atât în locuri luminoase, cât și în cele umbroase, dar trebuie să evitați zilele cu temperaturi ridicate sau foarte joase. Se poate semăna pe orice tip de sol, pregătirea anterioară a terenului relizându-se prin săpare, eliminarea buruienilor și nivelarea solului.

Germinația dureaza între 21 si 28 de zile, iar temperatura optimă de germinare este de 10-18 °C. Acest tip de gazon are o culoare verde închis.

Unisico
MF.000844
7 Produse

Specificatii produs:

Semințe De Gazon
Amestec Semințe

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?