Azot Genezis 34% 25kg

Azot Genezis 34% 25kg
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real

ASIGURĂM LIVRARE ÎN ZONELE LIMITROFE (BIHOR)!

ÎN RESTUL ȚĂRII LIVRAREA SE FACE LA CANTITĂȚI DE PESTE 24 TONE!

Caracteristici:

Recomandat pentru toate culturile vegetale.

Recomandări de utilizare


Poate conduce la acidifierea temporară a solului cu capacități reduse de estompare a acidității. Aplicarea fracționată a îngrășământului de azot în funcție de ritmul de creștere a culturii contribuie la o mai bună creștere a volumului și calității culturii și asigură utilizarea mai eficientă a azotului. Ţinând cont de faptul că îngrășămintele cu conținut considerabil de azotat de amoniu sunt substanțe periculoase, tot mai multe țări limitează distribuția lor. De aceea, este probabil că în viitor se va reduce și utilizarea lui, chiar dacă reprezintă o sursă de nutrienți eficientă pentru culturile arabile și horticole.

Mod de păstrare:

Azotatul de amoniu se va păstra în așa fel încât să nu intre în contact. Să nu se amestece cu alte tipuri de îngrășământ, materiale inflamabile și organice. Se va păstra în saci, în locuri ferite de umezeală și de acțiunea directă a razelor solare. Se interzice fumatul și utilizarea focului în spațiul de depozitare și într-un perimetru de 5 metri din jurul acestuia.

Specificatii produs:

Îngrășăminte pentru planta
Ardei, Canepa, Cartofi, Castraveti, Ceapa, Conifere, Fasole, Floarea Soarelui, Gazon, Grâu, Hamei, Lucernă, Mazare, Mazăre Furajeră, Morcov, Mazariche, Orez, Orz, Porumb, Rapita pentru ulei, Rosii, Sfecla de zahar, Soia, Trifoi, Tutun, Varza
Domeniu de utilizare (Îngrășăminte)
Îngrășăminte Cereale, Îngrășăminte Legume, Îngrășăminte Plante Furajere, Îngrășăminte Plante Tehnice

Posibil interesat de

16 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?