Batoane de ingrasamant pentru plante de interior inflorite, Florimo 30buc.

Previous
Next

Batoanele de ingrasamant Florimo pentru plante cu flori sunt un ingrasamant sub forma de batoane speciale cu continut de substante nutritive.

15,00 lei
(Pretul include TVA)
Ultimele produse in stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Batoanele de ingrasamant Florimo pentru plante cu flori sunt un ingrasamant sub forma de batoane speciale cu continut de substante nutritive.

Tuburile nutritive se folosesc pentru plantele ornamentale de interior cu flori. Asigura absorbtia rapida si uniforma a substantelor nutritive de catre plante; inflorirea este astfel favorizata si intensificata; plantele se dezvolta viguros.

Batoanele contin ingrasamant chimic EK, cu amestec de azot-9,2%, fosfor-7%, potasiu-7,8%, dizolvabil in apa, magneziu-2%. Legarea substantelor se face cu GUANO original- excremente acumulate de pasari acvatice si lilieci, un feretilizator natural foarte eficient, bogat in azot, potasiu si fosfor, trei elemente indispensabile in cresterea plantelor; un produs foarte utilizat in agricultura organica.

Aplicare Batoane de ingrasamant Florimo pentru plante cu flori

Tubul nutritiv se introduce in pamant in intregime, intre planta si marginea ghiveciului→se uda cu apa conform nevoilor plantei; gunoirea plantei se repeta din 2 in 2 luni; in perioada octombrie-februarie se reduce cantitatea la jumatate.

Dozaj:

→ghiveci cu diametrul 12 cm-1 baton

→ghiveci cu diametrul 15 cm- 2 batoane

→ghiveci cu diametrul 18 cm- 3 batoane.

Pentru plante/ghivece mai mari se mareste numarul de batoane in mod proportional.

Avertizari! Se tine departe de alimente, bauturi si hrana pentru animale. Se evita contactul cu pielea si ochii. La contactul cu ochii se spala repede cu multa apa si se consulta medicul. Se poarta manusi de protectie corespunzatoare. Se interzice aruncarea ambalajului sau a resturilor in rauri si lacuri.

Produs neinflamabil. Termen de valabilitate- 5 ani. Contine 30 bucati.

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?