Coșul meu
Nu sunt produse in cos.
0 articole
0,00 lei
Livrare Total 0,00 leiIgienizarea si intretinerea vaselor folosite in vinificatie, depozite de legume sau fructe, in gospodarii sau ferme de profil.
Doza: 1-2 batoane /m cub de spatiu.
MOD DE UTILIZARE:
Se aprinde batonul la unul din capete si prin ardere degaja un fum cu continut de dioxid de sulf ce are rolul de a diminua concentratia de oxigen din spatiul sau vasul in care este utilizat, avand ca efect, distrugerea musculitelor de otet, diminuarea posibilitatii de mucegaire a peretilor, diminuarea posibilitatii de incoltire a cerealelor , diminuarea fermentatiei la legume si fructe, pregatirea vaselor din lemn, sticla, mase plastice in vederea depozitarii de vin .
AVANTAJE :
Se poate utiliza in industria vinului , in industria conservelor
Igienizarea si intretinerea vaselor folosite in vinificatie, depozite de legume sau fructe, in gospodarii sau ferme de profil.
Doza: 1-2 batoane /m cub de spatiu.
MOD DE UTILIZARE:
Se aprinde batonul la unul din capete si prin ardere degaja un fum cu continut de dioxid de sulf ce are rolul de a diminua concentratia de oxigen din spatiul sau vasul in care este utilizat, avand ca efect, distrugerea musculitelor de otet, diminuarea posibilitatii de mucegaire a peretilor, diminuarea posibilitatii de incoltire a cerealelor , diminuarea fermentatiei la legume si fructe, pregatirea vaselor din lemn, sticla, mase plastice in vederea depozitarii de vin .
AVANTAJE :
Se poate utiliza in industria vinului , in industria conservelor
0
(0 Review-uri)
Sorteaza dupa calificative