Berberis thunbergii Orange Rocket - Dracilă columnară portocalie

Previous
Next

Este un arbușt ornamental foios, cu frunis viu colorat, portocaliu-roșiatic. Are o creștere columnară, compactă cu un sistem dens de ramuri. Există spini mici în axilele frunzelor.

Dimensiune de livrare: într-un ghiveci de 3 litri, în stare potrivită sezonului.

75,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Este un arbușt ornamental foios, cu frunis viu colorat, portocaliu-roșiatic. Are o creștere columnară, compactă cu un sistem dens de ramuri. Există spini mici în axilele frunzelor.

Dimensiune de livrare: într-un ghiveci de 3 litri, în stare potrivită sezonului.

Este un arbușt ornamental columnar, cu creștere compactă, care atinge o înălțime de 90-100 cm, este tolerant la secetă. Se poate plantat într-un strat peren, dar poate fi cultivat și într-un ghiveci. Tulpinile sale sunt spinoase, dar acest mic dezavantaj este compensat cu o culoare minunată a frunzișului. Toamna frunzele portocalii, devin roșii, oferind o priveliște spectaculoasă.

Nevoile arbuștului ornamental Berberis thunbergii Orange Rocket

Sol: Dracila nu este deosebit de pretențioasă în privința tipurilor de sol, dar preferă solurile bine drenate și afânate.

Condiții de lumină: Pentru o colorare minunată a frunzișului plantează dracila columnară într-un loc însorit. Dacă este plantată la soare frunzele sale se pot înverzi. 

Necesar de apă: Trebuie udat regulat în perioada de după plantare, plantele dezvoltate necesită mai puțină apă.

Berberis thunbergii Orange Rocket nu necesită multă îngrijire, îl recomandăm și grădinarilor începători! Primăvara putem verifica planta, cătuând orice deteriorare ce s-ar fi putut produce iarna, aceste părți trebuie îndepărtate, în timpul lucrărilor este important purtarea mănușilor.

Posibilități de asociere a plantelor

Dintr-o o grădină colorată în întreaga vegetație nu ar trebui să lipsească soiurile de Berberis. Sunt disponibile multe soiuri, se poate plata împreună de ex. cu dracila Concorde care decorează cu frunze vișinii.

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?