Bio Plantella Fier Lichid 250ml

Bio Plantella Fier Lichid 250ml
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real

Ingrasaminte minerale pentru eliminarea si prevenirea deficitului de fier in plante de la Unichem, Slovenia.

Ingrasaminte minerale pentru eliminarea si prevenirea deficitului de fier in plante de la Unichem, Slovenia. In caz de deficit de fier frunzele se ingalbenesc si apare cloroza. Fierul lichid poate fi folosit pentru prevenirea bolii la legume de gradina, plante ornamentale, pomi fructiferi si plante de teren.

Plantella ingrasamant lichid Fier este potrivit pentru eliminarea si prevenirea deficitului de fier in plante. Deficitul de fier duce la ingalbenirea frunzelor, aparitia clorozei la frunze si frunze cu un aspect pal.

Fierul lichid poate fi folosit la legume, plante ornamentale, pomi fructiferi si culturi.

Aplicare:

Fertilizatorul poate fi utilizat cu apa pentru irigatii, dar poate fi pulverizat pe partile verzi ale plantelor, cand este dizolvat in apa. Pentru udarea plantele este nevoie de 12,5 ml de amestec de ingrasamant cu 2L de apa si se uda 2 m2. Fertilizatorul poate fi masurat cu usurinta cu capacul de pe ambalaj in cazul in care exista o masura de mililitri.

Pentru aplicarea foliara - parti verzi aeriene ale plantelor - avem nevoie de 35 ml de ingrasamant care se amesteca cu 2,5 I de apa.

Fierul lichid este utilizat pentru plante preventiv sau curativ in timpul vegetatiei. Pentru pulverizarea preventiva a legumelor si a plantelor ornamentale preparati o solutie din 20 ml de ingrasamant la 10 I de apa.

AVANTAJE:


- ingrasaminte lichide minerale pentru prevenirea deficitului de fier in plante si sol;

- forma adecvata lichida pentru absorbtie foliara si radiculara;

- utilizare si dozare usoara

MF.4604
42 Produse

Specificatii produs:

Îngrășăminte pentru planta
Domeniu de utilizare (Îngrășăminte)

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?