Biostimulator Albit 1L

Biostimulator Albit 1L
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real

Este un agent de protectie si stimulare care influenteaza pozitiv toate functiile vietii plantelor, precum si microbiocenoza solului contribuind la o imunitate puternica, un metabolism echilibrat si o nutritie eficienta.


Credit module TBI Bank 3.2.3

67.07 Lei x 24 rate

Albit, un agent de protectie si stimulare care influenteaza pozitiv toate functiile vietii plantelor.

Este un agent de protectie si stimulare care influenteaza pozitiv toate functiile vietii plantelor, precum si microbiocenoza solului contribuind la o imunitate puternica, un metabolism echilibrat si o nutritie eficienta.

Utilizat în peste 60 de tipuri de culturi, Albit este un biostimulator cu proprietăți antistres, fungicid si stimulare folosit atat la tratarea seminttelor/rasadurilor dar si ca tratament foliar în vegetatie

Albit are la baza mecanisme naturale, contine PHB – acid polibeta hidroxibutiric sintetizat de bacteriile benefice din sol, Bacillus megaterium si Pseudomonas aureofaciens.

În compozitia sa se regasesc si un set de substante care potenteaza si amplifica efectul PHB: MgO, SO24, K2O, P2O5, N.
Albit sporeste continutul de acid ascorbic si clorofila si reduce cantitatea de nitrati.

 

Beneficiile utilizării Albit


Stimulare

·        Regleaza flora microbiana

·        Îmbunatateste germinatia (în cazul semintelor) – ajuta la rasarire rapida si uniforma

·        Ajuta dezvoltarea sistemului radicular

·        Îmbunatateste absorbtia nutrientilor minerali

·        Stimuleaza cresterea si dezvoltarea plantelor si ajuta la cresterea cantitatii si calitatii culturilor

·        Îmbunatateste randamentul plantelor

Protecție:

·        Protejeaza plantele împotriva efectului stresant al pesticidelo

·        Creste rezistenta plantelor la seceta, baltiri si temperaturi extreme

·        Protejeaza împotriva unei game largi de boli si daunatori si amplifica efectul tratamentelor clasice cu fungicide

·        Rezistenta crescuta a plantelor pe perioada iernii

Cum funcționeaza?
Prin mecanismele sale Albit declanseaza cresterea nivelului enzimelor antioxidante. Acesta determina cresterea continutului de acid ascorbic si clorofila (crestere pana la 100% fata de control).

Avand în vedere ca orice stres asupra plantelor determina acumularea de specii reactive de oxigen si deteriorarea de clorofila, plantele tratate în prealabil cu Albit poseda o rezistenta mult mai mare la stres.

În conditii de teren, Albit a îmbunatatit rezistenta la stres în special la seceta, arsita, înghet, tratament cu pesticide, boli, daunatori, contaminarea chimica a solurilor, salinitatea solului etc.

Actionand la nivel biochimic si celular Albit stimuleza cresterea si dezvoltarea plantelor si îmbunatateste:

·        caracteristicile biometrice ale cresterii vegetative (germinarea, cresterea sistemului radicular, înfratirea, timpul necesar pentru fazele fenologice, etc.)

·        caracteristicile structurii culturilor: (creste numarul de boabe în spic, masa la 1000 de boabe, aspectul comercial al cartofilor, masa si dimensiunea calatidiului florii soarelui, cantitatea de gluten în boabele de grau, cresterea cantitatii de zahar în sfecla de zahar si vita de vie, continutul de vitamine din legume,etc.)

Utilizare ALBIT:

Utilizati Albit împreuna cu pesticidele chimice (erbicide, insecticide, fungicide) pentru a reduce efectul stresant si pentru a creste eficienta acestora (valabil atat pentru tratamentele semintelor cat si pentru tratamentele în vegetatie).

În cazul tratamentului semintelor, utilizarea împreuna cu pesticide asigura aderenta Albit pe suprafata semintelor pentru perioade lungi de timp, în timp ce în cazul tratarii simple – doar cu Albit, acesta ramane pe suprafata semintelor 24 de ore.

MF.4780
1 Obiect

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?