Buddleja davidii Silver Anniversary - Liliac de vară argintiu

Liliacul de vară este un arbușt ornamental cu frunze argintii, moi și pufoase cu o valoare decorativă excelentă. Ne decorează grădina vara cu florile sale albe.

Dimensiune: este livrat într-un ghiveci de 2 litri, în starea potrivită sezonului.

52,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Liliacul de vară este un arbușt ornamental cu frunze argintii, moi și pufoase cu o valoare decorativă excelentă. Ne decorează grădina vara cu florile sale albe.

Excelent pentru crearea petelor de culoare! Este un arbușt foios cu întreținere redusă. Recomandat și pentru grădinarii începători!

Dimensiune: este livrat într-un ghiveci de 2 litri, în starea potrivită sezonului.

Înflorire: în luna VII.-IX. 

Plantare: Ca plantă solitară, sau la o distanță de 100 cm unul de celălalt.

SFAT: Plantați acest arbușt ormanetal foios deosebit la soare, unde va arăta cel mai bine. Poate fi plantat chiar și în partea din spate a stratului, deoarece frunzișul său poate fi un fundal excelent pentru plante perene cu flori colorate, sau mini-arbuști ( de ex. Spiraea). Armonizează perfect cu frunzișul argintiu și florile violete-albăstrui ai lavandei Phenomenal plantat chiar și în grupuri.

Liliacul de vară crește până la 2-2,5 metri înălțime. Florile sale parfumate servesc drept hrană pentru insecte și fluturi pe tot parcursul anului. Întreaga plantă apare într-o nuanță argintie, ceea ce este o caracteristică specială printre plante. Florile sunt albe, cu interior portocaliu.

Nevoile liliacului de vară Silver Anniversary

Sol: Plantați în sol bine drenat. Este ușor de crescut chiar și pe soluri sărace, este tolerant la secetă.

Necesar de apă: Are un necesar de apă mediu/scăzut, liliacul de vară este un arbușt ornamental tolerant la secetă. Cu toate astea, apreciază udarea regulată.

Condiții de lumină: Plantați-l într-un loc însorit/ușor semiumbrit, dar niciodată la umbră, pentru că astfel va înflori puțin sau deloc, iar planta va deveni cheală și subțire.

Îngrijire: După plantare, udați bine rădăcinile pentru o înrădăcinare adecvată. Primăvara, îndepărtați jumătate din lăstari pentru a asigura o producție adecvată de flori. 

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?