Previous
Next

Înainte de plantare, este indicat să plantați tuberculii - marcând care dintre ei - ca ajutor de înflorire și în scopul înmulțirii prin butași de lăstari, în ghivece fără a-i acoperi la tulpină. Pentru plantare, săpați o groapă pentru el, în care, înainte de a o așeza, puneți compost, gunoi de grajd și un țăruș care va servi ulterior drept suport.

Distanta de plantare recomandata: 60 cm

Adâncimea de plantare recomandată aprox.: 8 cm

Înălțimea estimată a plantei aprox.: 70-80 cm

22,00 lei
(Pretul include TVA)
Stoc epuizat

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Timp de plantare recomandat: III.-V.

Timp de înflorire: VII.-X.

Distanta de plantare recomandata: 60 cm

Adâncimea de plantare recomandată aprox.: 8 cm

Înălțimea estimată a plantei aprox.: 70-80 cm

Planta din stoc cultivat.

Locul de origine: UE

Înainte de plantare, este indicat să plantați tuberculii - marcând care dintre ei - ca ajutor de înflorire și în scopul înmulțirii prin butași de lăstari, în ghivece fără a-i acoperi la tulpină. Pentru plantare, săpați o groapă pentru el, în care, înainte de a o așeza, puneți compost, gunoi de grajd și un țăruș care va servi ulterior drept suport. Acordați atenție distanței și adâncimii de plantare specificate. Tuberculii sunt întotdeauna așezați cu grijă în gaura de plantare, astfel încât tuberculul să fie deja în pământ, dar tulpina este încă deasupra solului. După aceea, udă-l bine. Sfat: marcați pe care exact, astfel încât să îl puteți planta pe același mai târziu.

Primavara, daca a fost plantata in ghiveci, va incepe sa incolteasca inainte de plantare. Nu lăsați mai mult de trei lăstari pe tubercul înainte de plantare. Putem folosi butașii ca butași de rădăcină. De asemenea, să avem grijă să-l mușcăm înapoi în viitor. Pentru că dacă nu o ciupim înapoi, tulpina principală a florii va fi prea groasă. Cu toate acestea, dacă acordăm atenție acestui lucru, planta va fi încurajată să crească tulpini de flori mai lungi. Se recomandă tăierea la o lungime de 30-40 cm.

Se recomanda sa o culegi la inceputul toamnei si sa o pui intr-o vaza in apa rece, cand petalele s-au deschis deja. Nu poate evolua mai târziu. După apariția centrului florii, floarea este considerată deschisă. Se recomandă tăierea. Dacă nu facem acest lucru, se va însămânța și va opri înflorirea. Daca avem grija de asta, va inflori continuu pana la inghet.

La începutul lunii decembrie, puteți începe să tăiați tulpinile și să slăbiți cu grijă solul pentru a ridica tuberculii. Sfat: marcați tuberculii îndepărtați, astfel încât să știți care este care mai târziu. După îndepărtare, spălați solul cu apă rece și lăsați-l să se usuce. După ce s-a uscat, îl puteți separa sau pune la loc pentru iarnă într-un loc uscat, ferit de îngheț și întunecat. De exemplu, într-o găleată, cutie sau ladă plină cu rumeguș sau nisip. Este important ca tuberculii să nu se atingă între ei. Pentru a evita acest lucru, le putem aseza separat in folie. Vor putea încolți primăvara chiar dacă sunt uscate și încrețite. Dacă nu sunt complet uscate.

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?