BULBI lalele garden mix 1 bulb

Previous
Next

"BULBI lalele garden mix" este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă frumusețea lalelelor în grădina lor. Această mixtură de bulbi de lalele oferă o varietate de culori și stiluri, permițându-vă să creați o grădină uimitoare, plină de viață și culoare.

1,90 lei
(Pretul include TVA)
Stoc epuizat

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

"BULBI lalele garden mix" este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă frumusețea lalelelor în grădina lor. Această mixtură de bulbi de lalele oferă o varietate de culori și stiluri, permițându-vă să creați o grădină uimitoare, plină de viață și culoare.

Caracteristici principale:

Mix variat de culori: Această selecție conține bulbi de lalele în diferite culori, inclusiv roșu, galben, albastru, roz și altele. Veți avea o grădină plină de nuanțe vibrante.

Ușor de crescut: Lalelele sunt plante perene și rezistente, ceea ce le face ideale pentru grădinarii de toate nivelurile de experiență. Ele se dezvoltă bine în aproape orice sol bine drenat.

Înflorire primăvăratică: Acești bulbi înfloresc în primăvară, aducând prospețime și vitalitate în grădina dvs. după iarna lungă.

Potrivite pentru grădini sau ghivece: Puteți planta acești bulbi atât în grădină, cât și în ghivece, permițându-vă să creați un design personalizat și să vă decorați grădina sau balconul în modul dorit.

Instrucțiuni de plantare:

Alegeți un loc bine luminat în grădină sau pregătiți ghivece cu un sol bine drenat.

Plantați bulbii la o adâncime de aproximativ 10-15 cm, păstrând o distanță de 10-15 cm între fiecare bulbi.

Udați regulat, asigurându-vă că solul rămâne ușor umed.

"BULBI lalele garden mix" vă oferă o modalitate minunată de a aduce frumusețea lalelelor în grădina sau spațiul dvs. exterior. Cu această mixtură diversificată de bulbi, veți crea cu ușurință o grădină plină de viață și culoare în primăvara următoare.

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?