BULBI lalele PINK impression 50 bulbi

Previous
Next

"BULBI lalele PINK impression" reprezintă alegerea ideală pentru a aduce o notă de grație și rafinament în grădina dvs. Acești bulbi de lalele prezintă o nuanță elegantă de roz, care adaugă o strălucire subtilă și un farmec deosebit în spațiul dvs. exterior.

59,00 lei
(Pretul include TVA)
Stoc epuizat

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

"BULBI lalele PINK impression" reprezintă alegerea ideală pentru a aduce o notă de grație și rafinament în grădina dvs. Acești bulbi de lalele prezintă o nuanță elegantă de roz, care adaugă o strălucire subtilă și un farmec deosebit în spațiul dvs. exterior.

Caracteristici principale:

Nuanță impresionantă de roz: Lalelele din această selecție au o nuanță distinctivă de roz, care conferă grădinii dvs. un aspect deosebit de atrăgător.

Calitate superioară: Bulbii "PINK impression" au fost atent selecționați pentru a asigura o creștere viguroasă și o înflorire bogată.

Potrivite pentru grădinari pasionați: Aceste lalele sunt potrivite pentru grădinarii care apreciază frumusețea subtilă și eleganța în designul grădinii.

Înflorire primăvăratică: Acești bulbi se transformă în flori minunate în primăvară, oferindu-vă un spectacol de culori de neuitat.

Instrucțiuni de plantare:

Alegeți un loc bine luminat în grădină sau ghivece cu un sol bine drenat.

Plantați bulbii la o adâncime de aproximativ 10-15 cm, menținând o distanță de 10-15 cm între ei.

Udați în mod regulat pentru a menține solul ușor umed.

"BULBI lalele PINK impression" vă oferă o oportunitate minunată de a aduce eleganță și rafinament în grădina sau spațiul dvs. exterior. Cu aceste lalele, veți crea un peisaj primăvăratic uimitor, iluminat de o nuanță subtilă și fermecătoare de roz.

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?