Previous
Next

Callicarpa dichotoma este un arbușt ornamental foios cu creștere stufoasă și cu un sistem de ramuri ușor îndoite. Fructele sale deosebite decorează viu tufișul.

Dimensiune de livrare: într-un ghiveci de 2 litri în stare potrivită sezonului.

53,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Callicarpa dichotoma este un arbușt ornamental foios cu creștere stufoasă și cu un sistem de ramuri ușor îndoite. Fructele sale deosebite decorează viu tufișul.

Dimensiune de livrare: într-un ghiveci de 2 litri în stare potrivită sezonului.

Înflorire: în lunile VI.-VII.

Poate fi un decor deosebit a grădinii tale. Atinge o înălțime de aproximativ 1-1,5 m și se dezvoltă într-un tufiș lat cu sistem de ramuri îndoite. Înflorește vara, în lunile iunie-iulie, iar din florile sale roz toamna se dezvoltă decorul deosebit al plantei, boabele mov strălucitoare care apar în grupuri pe toată lungimea lăstarilor. Este un arbușt foios, frunzele sale înguste și alungite devin roșiatice toamna și apoi cad. 

Fructele de culoare mov rămân pe plantă chiar și după căderea frunzelor și decorează în continuare.

Callicarpa  este o plantă cu o valoare decorativă minunată care poate fi folosită în multe feluri, atrage toae privirile cu sistemul său de ramuri arcuite, culoarea deosebită a frunzișului de toamnă și fructele de culoare mov. Decorează frumos ca plantă solitară, dar poate fi plantată și în grupuri de arbuști. Arată bine și ca un gard viu lat cu creștere joasă.

Nevoi și îngrijire

Condiții de lumină: Este o plantă care necesită multă lumină, se recomandă să fie plantată într-un loc însorit. Dacă este plantată la umbră sau semiumbră produce mai puține roade.

Necesar de apă: Are un necesar mediu de apă, se va dezvolta frumos în urma aprovizionării regulate cu apă.

Sol: Preferă solurile bine drenate, afânate, care se încălzesc ușor.

Îngrijire: Callicarpa dichotoma își produce întotdeauna florile și apoi fructele pe lăstarii proaspeți ai anului, planta trebuie tunsă puternic primăvara. Ca urmare, va produce mulți lăstari noi și ne putem aștepta la o mulțime de boabe viu colorate. În primii ani, se recomandă protejarea plantelor tinere împotriva înghețului. Plantele mai vechi sunt mai rezistente.

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?