Canapea grădină Corfu Love Keter - grafit

  • Stoc epuizat
    Canapea grădină Corfu Love Keter - grafit
    Canapea grădină Corfu Love Keter - grafit
    Canapea grădină Corfu Love Keter - grafit
Canapea grădină Corfu Love Keter - grafit
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real
Canapea grădină Corfu Love Keter - grafit Canapea grădină Corfu Love Keter - grafit Canapea grădină Corfu Love Keter - grafit

Canapea grădină Corfu Love Keter Grafit elegantă, durabilă și extrem de confortabilă, este o canapea pentru doua persoane, fabricată cu tehnologii de cea mai înaltă precizie, acordându-se o atenție sporită finisajelor.


Credit module TBI Bank 3.2.3

244.59 Lei x 4 rate

Canapea grădină Corfu Love Keter Grafit elegantă, durabilă și extrem de confortabilă, este o canapea pentru doua persoane, fabricată cu tehnologii de cea mai înaltă precizie, acordându-se o atenție sporită finisajelor. Este fabricată din materiale durabile, rezistente la acțiunea factorilor atmosferici, sub forma unei împletituri, ce seamănă cu ratanul natural împletit, cu suprafața ușor rotunjită fiind extrem de ușor de montat și întreținut.

Produsul este realizat dintr-un tip de plastic extrem de rezistent, ce nu se degradează sub acțiunea ploilor, a razelor UV sau a temperaturilor extrem de ridicate sau foarte scăzute și își va păstra aspectul impecabil al texturii de ratan, pentru o lungă perioada de timp. Este ușor de transportat și mutat dintr-o parte in alta, datorită greutății reduse. Nu necesită procedee complicate de întreținere și curățare, un material moale, apă și un detergent slab fiind suficiente pentru procesul de curățare. Husele pernelor sunt detașabile și pot fi spălate cu ușurință in mașina de spălat.

Mobilierul poate fi utilizată împreuna cu celelalte elemente din colecție sau individual, pentru decorarea spațiilor mici precum foișoare, terase sau balcoane.

Canapeaua de grădină Corfu Love 2 persoane Grafit
se poate achiziționa la un preț foarte avantajos și transport garantat oriunde in România. Prin achiziționarea acestui produs online, nu mai trebuie să te deplasezi până la ele, vin ele la tine acasă și le poți găsi chiar in diferite oferte și promoții. Astfel ai două mari avantaje: Canapea grădină Corfu Love Keter Grafit la preț special și transport garantat până la tine acasă.

Avantaje produs Canapea grădină Corfu Love Keter- grafit:      

·        instalare simpla

·        ușor de întreținut

·        design atrăgător

·        foarte rezistent la razele solare UV și intemperiile vremii

·        material de calitate și de lungă durată

·        perne incluse in set

 

Date tehnice:

·        Tip produs: Canapea

·        Utilizare: grădină, terase, balcon

·        Culoare: maro

·        Dimensiune: 128 x 70 x 79 cm

·        Finisaj: technoratan

·        Material: Polipropilena

·        Greutate: 19 kg

 

Informații utile:

Produsele comandate se pot livra prin curier, în locația precizată de dvs.

Montarea produsului nu este inclusă în preț.

Primiți instrucțiunile și accesoriile necesare (după caz, șuruburi si chei speciale) în pachet.

Produsul este ușor de asamblat.

Garanția nu acoperă daunele cauzate de depozitarea necorespunzătoare a produsului și nici daunele provocate de expunerea prelungita a produselor la condiții meteorologice nefavorabile.

MF.4977

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?