Caryopteris incana Summer Sorbet - Barbă albastră

Previous
Next

Dacă înflorirea de vară în grădina ta s-a încheiat, atunci este timpul pentru splendoarea barbei albastre! Frunzele soiului Summer Sorbet sunt pestrițe verzi și alb-gălbui, va fi o pată interesantă de culoare chiar și în perioada de neînflorire! 

Înflorire: în lunile VIII.-IX.

48,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Dacă înflorirea de vară în grădina ta s-a încheiat, atunci este timpul pentru splendoarea barbei albastre! Frunzele soiului Summer Sorbet sunt pestrițe verzi și alb-gălbui, va fi o pată interesantă de culoare chiar și în perioada de neînflorire! 

Florile sale sunt de culoare violet-albăstrui, înflorește în a doua jumătate a verii și la începutul toamnei. Dimensiune de livrare: într-un ghiveci de 2 litri, în stare potrivită sezonului.

Înflorire: în lunile VIII.-IX.

Caryopteris incana Summer Sorbet este un arbușt ornamental foios cu frunziș pestriț, ale cărui frunze verzi sunt marginite cu galben, crește într-un tufiș dens cu o înălțime de 1-1,5 m. Decorează cu flori albastre la sfârșitul verii, în lunile august și septembrie. Cu înflorirea sa la sfârșitul verii și frunzele sale pestrițe decorative în întreaga vegetație, formează o tranziție excelentă între florile de vară și plantele care asigură decorul de toamnă. Florile sale apar în vârful lăstarilor, atrag fluturii și albinele.

Nevoile barbei albastre

Caryopteris Summer Sorbet este un arbușt ornamental ușor de cultivat, rezistent la secetă.

Sol: Preferă solurile bine drenate, afânate, bogate în nutrienți. Nu suportă apa stagnantă, în astfel de condiții rădăcinile plantei se pot putrezi.

Necesar de apă: Are o toleranță bună la secetă, este o plantă cu un necesar mediu de apă.

Condiții de lumină: Este un arbușt iubirtor de soare, decorează cel mai frumos dacă este plantat într-o parte însorită a grădinii.

Îngrijire: Se recomandă să fie tuns primăvara, până la înălțimea de 10-20 cm deasupra solului. Drept urmare, se va regenera frumos, va crește într-un un tufiș dens și va înflori abundent.

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?