Căsuță de joacă grădină Keter Magic Villa Verde | Bej

Căsuță de joacă grădină Keter Magic Villa Verde | Bej
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real
Căsuță de joacă grădină Keter Magic Villa Verde | Bej Căsuță de joacă grădină Keter Magic Villa Verde | Bej Căsuță de joacă grădină Keter Magic Villa Verde | Bej Căsuță de joacă grădină Keter Magic Villa Verde | Bej Căsuță de joacă grădină Keter Magic Villa Verde | Bej
PLATĂ ÎN RATE

Căsuță de joacă grădină Keter Magic Villa Verde | Bejeste casa spațioasă și robustă, cu culori vii intense, asemănătoare cu o adevărată casă, pentru ore de joc distractiv și vesel.


Credit module TBI Bank 3.2.3

60.60 Lei x 24 rate

Căsuță de joacă grădină Keter Magic Villa Verde | Bej este casa spațioasă și robustă, cu culori vii intense, asemănătoare cu o adevărată casă, pentru ore de joc distractiv și vesel. Toată lumea se poate juca: există suficient loc pentru mai mulți copii să se joace în același timp. Designul deschis, cu vederi clare, uși, balcon, ferestre cu balamale și uși de lucru care se deschid și se închid bine. Plin de emoții pozitive, joaca copilului tău se v-a transforma într-o aventură de basm, vor trezit creativitatea copilului tau. Materialul folosit conferă calitate și siguranță în timpul jocului, fermecător prin modelul său. Forma sa unică vă oferă posibilitatea de a amplasa căsuța atât in interior cât și în exterior. Mutarea acesteia se face foarte ușor datorită greutății sale reduse.

Produsul se deosebește prin durabilitate și rezistentă la acțiunea factorilor atmosferici nocivi și razelor UV, nu se decolorează, astfel își va păstra aspectul impecabil pentru o lungă perioada de timp. Ușor de menținut curat.

Căsuță de joacă Keter Magic Villa Verde | Bej se poate achiziționa la un preț foarte avantajos și transport garantat oriunde in România. Prin achiziționarea acestui produs online, nu mai trebuie să te deplasezi până la ele, vin ele la tine acasă și le poți găsi chiar in diferite oferte și promoții.Astfel ai două mari avantaje: Căsuța de joacă Keter Magic Villa la preț special și transport garantat până la tine acasă.

Avantaje produs Căsuță de joacă grădină Keter Magic Villa Verde | Bej:

·        este gata asamblat

·        ușor de întreținut

·        design atrăgător

·        foarte rezistent la razele solare UV și intemperiile vremii

·        ușor de manevrat

Date tehnice:

·        material: DUOTECH, rezistent la raze UV și intemperii

·        dimensiunile produsului: 169 x 110 x 126 cm

·        dimensiuni ambalaj: 130 x 100 x 22 cm

·        masa netă a produsului: 16.50 kg

Informații utile:

Produsele comandate se pot livra prin curier, în locația precizată de dvs.

Montarea produsului nu este inclusă în preț.

Primiți instrucțiunile și accesoriile necesare (după caz, șuruburi si chei speciale) în pachet.

Produsul este ușor de asamblat.

MF.4530
1 Obiect

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?