Căsuță depozitare grădină Boston- antracit

Categorie Casa si gradina

Căsuță depozitare grădină Boston Antracit concepută pentru a se potrivi în spații înguste, ideal pentru a depozita  unelte de grădină, mobilier de exterior, biciclete, mașini de tuns iarba, accesorii pentru piscină etc…, fabricat din oțel de calitate, cu grilă de ventilație, o tehnologie compozită nouă și avansată care asigură o rezistență la intemperii. 

2.327,10 lei
(Pretul include TVA)
rating Nicio recenzie
Stoc epuizat
 • Avantaje

  +
  • — Garantia unui produs original
  • — Notificare SMS
  • — Drept de retur 14 zile
  • — Depozit controlat termic
 • Plata

  +
  • — Plata la curier in momentul livrarii
  • — Plata cu cardul Online
  • — Plata prin tranfer bancar
 • Livrare

  +
  • — Livram oriunde in Romania la 29 RON
  • — Livrare gratuita peste 800 de RON
 • Parteneriat

  +

Căsuță depozitare grădină Boston Antracit concepută pentru a se potrivi în spații înguste, ideal pentru a depozita  unelte de grădină, mobilier de exterior, biciclete, mașini de tuns iarba, accesorii pentru piscină etc…, fabricat din oțel de calitate, cu grilă de ventilație, o tehnologie compozită nouă și avansată care asigură o rezistență la intemperii.  Este soluția excelentă pentru cei ce caută un șopron sau căsuță de grădină spațioasă, elegantă, funcțională și ordonată. Această magazie va rezista o viață întreagă și adaugă o notă elegantă curții sau grădinii dvs. Căsuța are o ușă glisantă dublă, astfel încât veți avea acces convenabil la ea.

Complet construit din oțel zincat, cu un  acoperiș in două ape  și un finisaj contemporan gri antracit, această căsuță metalică  nu este doar construit pentru a rezista intemperiilor vremi, dar este și incredibil de frumoasă. Accesul ușor la această magazie metalică este obținut prin ușile duble glisante, unde puteți aduce cu ușurință accesorii de grădină mai mari în magazie. Nu recomandam montarea direct pe o bază de iarbă, pământ sau nisip deoarece mișcarea naturală va afecta stabilitatea, va reduce durata de viață și va determina deformarea ușilor.

Boston Antracit are un preț foarte avantajos și transport garantat oriunde in România. Prin achiziționarea acestui spațiu depozitare de grădină nu mai trebuie sa te deplasezi pana la ele, vin ele la tine acasă și le poți găsi chiar in diferite oferte și promoții. Astfel ai două mari avantaje: Căsuța de grădină Boston la preț special si transport garantat până la tine acasă.

Vă rugăm să rețineți că această căsuță de depozitare metalică vine fără podea și ar trebui să fie ridicată pe o bază de beton sau pavaj.

Beneficii client Căsuță depozitare grădină Boston Antracit:

·        menține toate obiectele depozitate uscate și curate;

·        este dotată cu ușă dublă glisantă;

·        gură aerisire pentru o ventilație continuă interioară;

·        prezintă un aspect elegant ;

·        asigură protecția împotriva apei și umidității.

·        nu recomandam montarea direct pe o bază de iarbă, pământ sau nisip

Avantaje produs:

·        material rezistent intemperii;

·        nu se decolorează;

·        material de înaltă calitate

·        nu necesita mentenanță

Date tehnice:

·        Dimensiuni exterioare : Înălțime: 195 cm / Lățime:213 cm / Adâncime : 127 cm

·        Masa netă: 47 kg

·        Dimensiuni pachet : 17 cm x 71 cm x 12 cm

Soluții De DepozitareCăsuțe De Depozitare
Aveți întrebări?