Căsuță depozitare grădină Darwin Keter 4×6 Antracit

 • Stoc epuizat
  Căsuță depozitare grădină Darwin Keter 4×6 Antracit
  Căsuță depozitare grădină Darwin Keter 4×6 Antracit
  Căsuță depozitare grădină Darwin Keter 4×6 Antracit
  Căsuță depozitare grădină Darwin Keter 4×6 Antracit
  Căsuță depozitare grădină Darwin Keter 4×6 Antracit
  Căsuță depozitare grădină Darwin Keter 4×6 Antracit
Căsuță depozitare grădină Darwin Keter 4×6 Antracit
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real
Căsuță depozitare grădină Darwin Keter 4×6 Antracit Căsuță depozitare grădină Darwin Keter 4×6 Antracit Căsuță depozitare grădină Darwin Keter 4×6 Antracit Căsuță depozitare grădină Darwin Keter 4×6 Antracit Căsuță depozitare grădină Darwin Keter 4×6 Antracit Căsuță depozitare grădină Darwin Keter 4×6 Antracit

Casuta depozitare  grădină  Darwin Keter 4x6 Antracit  concepută pentru a se potrivi în spații înguste, ca între o casă și un gard, construit din material Evotech ™, o tehnologie compozită nouă și avansată care asigură o rezistență la intemperii, ce combina rigiditatea, rezistenta si aspectul natural al unui finisaj de lemn.  Este soluția excelentă pentru cei ce caută un șopron sau căsuță de grădină spațioasă, elegantă, funcțională și ordonată.


Credit module TBI Bank 3.2.3

145.60 Lei x 24 rate

Casuta depozitare  grădină  Darwin Keter 4x6 Antracit  concepută pentru a se potrivi în spații înguste, ca între o casă și un gard, construit din material Evotech ™, o tehnologie compozită nouă și avansată care asigură o rezistență la intemperii, ce combina rigiditatea, rezistenta si aspectul natural al unui finisaj de lemn.  Este soluția excelentă pentru cei ce caută un șopron sau căsuță de grădină spațioasă, elegantă, funcțională și ordonată.

Casuta depozitare  grădină  Darwin Keter 4x6 Antracit  concepută pentru a se potrivi în spații înguste, ca între o casă și un gard, construit din material Evotech ™, o tehnologie compozită nouă și avansată care asigură o rezistență la intemperii, ce combină rigiditatea, rezistența și aspectul natural al unui finisaj de lemn.  Este soluția excelentă pentru cei ce caută un șopron sau căsuță de grădină spațioasă, elegantă, funcțională și ordonată. Această magazie va rezista o viață întreagă și adaugă o notă elegantă curții sau grădinii dvs., ceva ce o magazie metalică nu va avea niciodată. Căsuța de depozitare evolutivă Darwin este designul perfect dacă doriți aspectul lemnului cu toate avantajele și ușurința plasticului. Panourile cu limbă și canelură permit asamblarea ușoară în doar 1-2 ore și să stocați toate accesoriile și instrumentele de grădină într-o singură zi ! Nu necesită mentenanță, nu ruginește, suprafața nu se exfoliază și nu putrezește.

Căsuță depozitare grădină Darwin Keter 4×6 este prevăzută cu panou de ventilație integrat, care asigură un flux constant de aer in interior, protejând in același timp interiorul împotriva acțiunii nocive a umidității. Fereastra va asigura pătrunderea luminii naturale. Având un interior încăpător, podeaua este rezistentă și permite depozitarea echipamentelor de gradina, mașini de tuns iarbă, scări, biciclete sau grătare. Are un design rustic care imită textura lemnului.

Căsuță depozitare grădină Darwin Keter are un preț foarte avantajos și transport garantat oriunde in România. Prin achiziționarea acestui spațiu depozitare de grădină nu mai trebuie sa te deplasezi pana la ele, vin ele la tine acasă și le poți găsi chiar in diferite oferte și promoții. Astfel ai două mari avantaje: Căsuța de grădină Darwin la preț special si transport garantat până la tine acasă.

Beneficii client Căsuță depozitare grădină Darwin Keter 4×6 Antracit:

·        are podea ceea ce nu permite intrarea rozătoarelor sau a apei;

·        menține toate obiectele depozitate uscate și curate;

·        sistem de închidere mâner de blocare asigura ca obiectele dvs. să rămână în siguranță sezon după sezon;

·        este dotată cu ușă simplă;

·        gură aerisire pentru o ventilație continuă interioară;

·        prezintă un aspect elegant de lemn natural;

·        acoperișul poate susține pana la 75 kg zăpadă/m²;

·        include un sistem de pardoseală integrat

·        podeaua poate susține pana la 150 Kg/m²;

·        fereastra fixă permite lumina naturală înauntru;

·        asigură protecția împotriva apei și umidității.

 

Avantaje produs:

·        material rezistent la razele UV;

·        nu se decolorează;

·        material de înaltă calitate

·        nu necesita mentenanță

 

Date tehnice:

 

Dimensiuni exterioare : Înălțime: 205.1 cm / Lățime: 125.8 cm / Adâncime: 184.5 cm

Dimensiuni interioare : Înălțime: 199.8 cm / Lățime: 112 cm / Adâncime: 176.5 cm

Dimensiunile ambalajului: 189 cm x 72 cm x 26,2 cm

Masa netă: 58.50 kg

 

 

Specificatii produs:

Soluții De Depozitare
Căsuțe De Depozitare

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?