Previous
Next

Descriere produs:


Căsuță depozitare grădină Darwin Keter 6×8 Maro oferă spațiu suficient pentru depozitarea bicicletelor, sculelor și / sau mobilierului de grădină. Panourile duble au aspectul lemnului, dar vă oferă confortul vremii și al plasticului rezistent la UV construit din material Evotech ™ o tehnologie compozită nouă și avansată care asigură o rezistență la intemperii, ce combină rigiditatea, rezistența și aspectul natural al unui finisaj de lemn.

7.838,88 lei
(Pretul include TVA)
Stoc epuizat

Credit module tbi bank 3.3.5

406.96 Lei x 24 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Căsuță depozitare grădină Darwin Keter 6×8 Maro oferă spațiu suficient pentru depozitarea bicicletelor, sculelor și / sau mobilierului de grădină. Panourile duble au aspectul lemnului, dar vă oferă confortul vremii și al plasticului rezistent la UV construit din material Evotech ™ o tehnologie compozită nouă și avansată care asigură o rezistență la intemperii, ce combină rigiditatea, rezistența și aspectul natural al unui finisaj de lemn. Căsuță depozitare grădină Darwin Keter 6×8 este prevăzută cu panou de ventilație integrat, care asigură un flux constant de aer in interior, protejând in același timp interiorul împotriva acțiunii nocive a umidității. Fereastra va asigura pătrunderea luminii naturale. Având un interior încăpător, podeaua este rezistentă și permite depozitarea echipamentelor de gradina, mașini de tuns iarbă, scări, biciclete sau grătare. Are un design rustic care imită textura lemnului.

Este soluția excelentă pentru cei ce caută un șopron sau căsuță de grădină spațioasă, elegantă, funcțională și ordonată. Această magazie va rezista o viață întreagă și adaugă o notă elegantă curții sau grădinii dvs., ceva ce o magazie metalică nu va avea niciodată. Căsuța de depozitare evolutivă Darwin este designul perfect dacă doriți aspectul lemnului cu toate avantajele și ușurința plasticului. Panourile cu limbă și canelură permit asamblarea ușoară în doar 1-2 ore și să stocați toate accesoriile și instrumentele de grădină într-o singură zi ! Nu necesită mentenanță, nu ruginește, suprafața nu se exfoliază și nu putrezește.

Căsuță depozitare grădină Darwin Keter are un preț foarte avantajos și transport garantat oriunde in România. Prin achiziționarea acestui spațiu depozitare de grădină nu mai trebuie sa te deplasezi pana la ele, vin ele la tine acasă și le poți găsi chiar in diferite oferte și promoții. Astfel ai două mari avantaje: Căsuța de grădină Darwin la preț special si transport garantat până la tine acasă.

Beneficii client Căsuță depozitare grădină Darwin Keter 6×8 Maro:

are podea ceea ce nu permite intrarea rozătoarelor sau a apei;

menține toate obiectele depozitate uscate și curate;

sistem de închidere mâner de blocare asigura ca obiectele dvs. să rămână în siguranță sezon după sezon;

este dotată cu ușă dublă;

gură aerisire pentru o ventilație continuă interioară;

prezintă un aspect elegant de lemn natural;

acoperișul poate susține pana la 75 kg zăpadă/m²;

include un sistem de pardoseală integrat

podeaua poate susține pana la 150 Kg/m²;

fereastra fixă permite lumina naturală înauntru;

asigură protecția împotriva apei și umidității.

Avantaje produs:

material rezistent la razele UV;

nu se decolorează;

material de înaltă calitate nu necesita mentenanță

Date tehnice:

Dimensiuni exterioare : Înălțime: 221 cm / Lățime: 190 cm / Adâncime: 244 cm

Dimensiuni interioare : Înălțime: 199.8 cm / Lățime: 178 cm / Adâncime: 228 cm

Dimensiunile ambalajului: 198 cm x 72 cm x 42.7 cm

Masa netă: 90 kg
 

Soluții De DepozitareCăsuțe De Depozitare

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?