Căsuță depozitare grădină Keter Manor Pent 6×6 este ideală pentru grădini mai mici și mai strânse, oferind spațiu suficient pentru depozitarea bicicletelor, uneltelor, sculelor și / sau mobilierului de grădină. Fereastra va asigura pătrunderea luminii naturale. Are inclusa podeaua, astfel încât nu este nevoie de beton sau altă bază, este necesară doar o suprafață plană după asamblare de 2m  x 2m.

5.351,10 lei
(Pretul include TVA)
Stoc epuizat

Credit module tbi bank 3.3.5

280.55 Lei x 24 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Căsuță depozitare grădină Keter Manor Pent 6×6 este ideală pentru grădini mai mici și mai strânse, oferind spațiu suficient pentru depozitarea bicicletelor, uneltelor, sculelor și / sau mobilierului de grădină. Fereastra va asigura pătrunderea luminii naturale. Are inclusa podeaua, astfel încât nu este nevoie de beton sau altă bază, este necesară doar o suprafață plană după asamblare de 2m  x 2m. Panourile au aspectul lemnului, dar vă oferă confortul vremii și al plasticului rezistent la UV care asigură o rezistență la intemperii, ce combină rigiditatea, rezistența și aspectul natural al unui finisaj de lemn. Căsuță depozitare grădină Manor Pent 6×6 este prevăzută cu panou de ventilație integrat, care asigură un flux constant de aer in interior, protejând in același timp interiorul împotriva acțiunii nocive a umidității. Fereastra va asigura pătrunderea luminii naturale. Având un interior încăpător, podeaua este rezistentă și permite depozitarea echipamentelor de gradina, mașini de tuns iarbă, scări, biciclete sau grătare. Are un design rustic care imită textura lemnului.

Este soluția excelentă pentru cei ce caută un șopron sau căsuță de grădină spațioasă, elegantă, funcțională și ordonată. Această magazie va rezista o viață întreagă și adaugă o notă elegantă curții sau grădinii dvs., ceva ce o magazie metalică nu va avea niciodată. Căsuța de depozitare evolutivă Manor este designul perfect dacă doriți aspectul lemnului cu toate avantajele și ușurința plasticului. Panourile cu limbă și canelură permit asamblarea ușoară în doar 1-2 ore și să stocați toate accesoriile și instrumentele de grădină într-o singură zi ! Nu necesită mentenanță, nu ruginește, suprafața nu se exfoliază și nu putrezește.

Căsuță depozitare grădină Keter Manor Pent are un preț foarte avantajos și transport garantat oriunde in România. Prin achiziționarea acestui spațiu depozitare de grădină nu mai trebuie sa te deplasezi pana la ele, vin ele la tine acasă și le poți găsi chiar in diferite oferte și promoții. Astfel ai două mari avantaje: Căsuța de grădină Manor Pent 6×6 la preț special si transport garantat până la tine acasă.

Beneficii client Căsuță depozitare grădină Keter Manor Pent 6×6:

·        are podea ceea ce nu permite intrarea rozătoarelor sau a apei;

·        menține toate obiectele depozitate uscate și curate;

·        gură aerisire pentru o ventilație continuă interioară;

·        prezintă un aspect elegant de lemn natural;

·        acoperișul poate susține pana la 45 kg zăpadă/m²;

·        include un sistem de pardoseală integrat

·        podeaua poate susține pana la 80 Kg/m²;

·        fereastra fixă permite lumina naturală înauntru;

·        asigură protecția împotriva apei și umidității.

Avantaje produs:

·        material rezistent la razele UV;

·        nu se decolorează;

·        material de înaltă calitate

·        nu necesita mentenanță

Date tehnice:

  • Dimensiuni exterioare : Înălțime: 200,5 cm / Lățime: 183.5 cm / Adâncime: 185 cm

  • Dimensiuni interioare : Înălțime: 196 cm / Lățime: 168.5 cm / Adâncime: 169 cm

  • Dimensiunile ambalajului: 198 cm x 113 cm x 19.5 cm

  • Masa netă: 66 kg

Soluții De DepozitareCăsuțe De Depozitare

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?