Căsuță depozitare grădină Keter Newton 7511 fabricat dintr-un compozit inovator de lemn – plastic Evotech, ce combina rigiditatea, rezistenta si aspectul natural al unui finisaj de lemn, economisind în același timp dificultățile de acoperiri și reparații.  Este ultima generație pentru iubitorii de lemn, cu ușă dublă, soluția excelentă pentru cei ce caută un șopron sau căsuță de grădină spațioasă, elegantă, funcțională și ordonată.

12.392,69 lei
(Pretul include TVA)
Stoc epuizat

Credit module tbi bank 3.3.5

638.36 Lei x 24 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Căsuță depozitare grădină Keter Newton 7511 fabricat dintr-un compozit inovator de lemn – plastic Evotech, ce combina rigiditatea, rezistenta si aspectul natural al unui finisaj de lemn, economisind în același timp dificultățile de acoperiri și reparații.  Este ultima generație pentru iubitorii de lemn, cu ușă dublă, soluția excelentă pentru cei ce caută un șopron sau căsuță de grădină spațioasă, elegantă, funcțională și ordonată. Ușa largă dublă de intrare asigură un acces ușor și are un mecanism de blocare internă din oțel inoxidabil pentru o siguranță sporită și liniște sufletească. Gama Newton Shed este într-adevăr un exemplu de eleganță și tehnologie și va îmbunătăți orice grădină sau curte, sezon după sezon. Structura de rezistență este din oțel armat, confecționată din material de înaltă calitate, durabil și rezistent. Nu necesită mentenanță, nu ruginește, suprafața nu se exfoliază și nu putrezește.

Căsuță depozitare grădină Keter Newton este prevăzută cu panou de ventilație integrat, care asigură un flux constant de aer in interior, protejând in același timp interiorul împotriva acțiunii nocive a umidității. Fereastra și acoperișul este prevăzut cu luminator care asigura pătrunderea luminii naturale. Având un interior încăpător, cu ușă dublă, podeaua este rezistentă și permite depozitarea echipamentelor cu greutate si gabarit mai mare, mașini de tuns iarbă, scări, biciclete sau grătare. Are un design rustic care imită textura lemnului. Este prevăzut cu posibilitate de instalare suporturi pentru rafturi, astfel puteți organiza mai eficient spațiul din căsuță.

Casa depozitare de grădină Factor Newton 7511 cu ușă dublă are un preț foarte avantajos și transport garantat oriunde in România. Prin achiziționarea acestui spațiu depozitare de grădină Newton Modern cu ușă dublă online, nu mai trebuie sa te deplasezi pana la ele, vin ele la tine acasă și le poți găsi chiar in diferite oferte și promoții. Astfel ai două mari avantaje: Căsuța de grădină Newton cu ușă dublă la preț special si transport garantat până la tine acasă.

Beneficii client Căsuță depozitare grădină Keter Newton 7511:

·        Rezistent și durabil: structură groasă cu perete dublu cu armătură din oțel

·        acoperiș ultra-puternic din țiglă 3D și sistem de blocare din oțel inoxidabil pentru o securitate sporită

·        are podea ceea ce nu permite intrarea rozătoarelor sau a apei

·        menține toate obiectele depozitate uscate și curate

·        are pereți dubli, susținuți cu balamale de metal

·        este dotată cu uși duble, permițând un acces mai ușor la obiectele depozitate

·        gură aerisire;

·        acoperișul poate susține pana la 200 kg zăpadă/m²;

·        podeaua poate susține pana la 180 Kg/m²:

·        Asigură protecția împotriva apei și umidității.

Avantaje produs:

·        material rezistent la razele UV;

·        nu se decolorează;

·        structură metalică;

·        material de înaltă calitate

·        nu necesita mentenanță

Date tehnice:

·        Dimensiuni: Înălțime: 253cm / Lățime: 229cm / Adâncime: 350cm

·        Dimensiunile ambalajului: 227 cm x 132 cm x 59 cm

·        Masa netă: 219.50 kg

Soluții De DepozitareCăsuțe De Depozitare

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?