Previous
Next

Produsul BIOCERA se utilizeaza la pomii fructiferi, vita de vie, arbusti ornamentali etc. In cazul altoirii, la taiere sau  ruperi de crengi In cazul taierii unori crengi mai mari, cosmetizarea de primavara, ori in cazul ranilor provocate de animale si furtuni sau pentru inchiderea ranilor, dezinfectarea si protejarea ranilor pana la vindecare in cazul produceri altor rani din diferite alte cauze. 

12,00 lei
(Pretul include TVA)
Stoc epuizat

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Domeniul si modul de utilizare: Produsul BIOCERA se utilizeaza la pomii fructiferi, vita de vie, arbusti ornamentali etc. In cazul altoirii, la taiere sau  ruperi de crengi In cazul taierii unori crengi mai mari, cosmetizarea de primavara, ori in cazul ranilor provocate de animale si furtuni sau pentru inchiderea ranilor, dezinfectarea si protejarea ranilor pana la vindecare in cazul produceri altor rani din diferite alte cauze. In cazul ranilor provocate de ruperi, crapaturi sau de animale salbatice portiunea ranita se elimina si se acopera imediat cu

BIOCERA ca si ceara de altoit si produs pentru vindecarea si  tratarea ranilor contine substante active naturale  care imediat dupa aplicare patrund 1-2mm in tesuturile lemnului si distrug ciupercile si bacteriile care sunt acolo sau care se ivesc in timpul taierii.

Actiunea produsului de tratare se bazeaza pe actiunea imediata a alcoolului si actiunea de lunga durata a cearei de albine si a rasinei de pin. Celalalte parti componente BIOCERA asigura pelicula pe rani  ,elasticitate si rezistenta.

Pelicula astfel obtinuta prin intarirea lui protejeaza rana tratata de alte infecti si inpiedica evaporarea umezeli precum si aparitia lastarilori lacomi.

Îngrășăminte pentru plantaAlte Pomi fructiferi
Domeniu de utilizare (Îngrășăminte)Îngrășăminte Casa și Grădină Îngrășăminte Pomi Fructiferi

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?