Ceara pomi Biocera 100 gr.

  • Stoc epuizat
    Ceara pomi Biocera 100 gr.
Ceara pomi Biocera 100 gr.
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real

Produsul BIOCERA se utilizeaza la pomii fructiferi, vita de vie, arbusti ornamentali etc. In cazul altoirii, la taiere sau  ruperi de crengi In cazul taierii unori crengi mai mari, cosmetizarea de primavara, ori in cazul ranilor provocate de animale si furtuni sau pentru inchiderea ranilor, dezinfectarea si protejarea ranilor pana la vindecare in cazul produceri altor rani din diferite alte cauze. 

Domeniul si modul de utilizare: Produsul BIOCERA se utilizeaza la pomii fructiferi, vita de vie, arbusti ornamentali etc. In cazul altoirii, la taiere sau  ruperi de crengi In cazul taierii unori crengi mai mari, cosmetizarea de primavara, ori in cazul ranilor provocate de animale si furtuni sau pentru inchiderea ranilor, dezinfectarea si protejarea ranilor pana la vindecare in cazul produceri altor rani din diferite alte cauze. In cazul ranilor provocate de ruperi, crapaturi sau de animale salbatice portiunea ranita se elimina si se acopera imediat cu

BIOCERA ca si ceara de altoit si produs pentru vindecarea si  tratarea ranilor contine substante active naturale  care imediat dupa aplicare patrund 1-2mm in tesuturile lemnului si distrug ciupercile si bacteriile care sunt acolo sau care se ivesc in timpul taierii.

Actiunea produsului de tratare se bazeaza pe actiunea imediata a alcoolului si actiunea de lunga durata a cearei de albine si a rasinei de pin. Celalalte parti componente BIOCERA asigura pelicula pe rani  ,elasticitate si rezistenta.

Pelicula astfel obtinuta prin intarirea lui protejeaza rana tratata de alte infecti si inpiedica evaporarea umezeli precum si aparitia lastarilori lacomi.

Biocera
MF.002075

Specificatii produs:

Îngrășăminte pentru planta
Alte Pomi fructiferi
Domeniu de utilizare (Îngrășăminte)
Îngrășăminte Casa și Grădină
Îngrășăminte Pomi Fructiferi

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?