Previous
Next

Colțar complet grădină Corfu Relax Maro de 4-6 persoane, eleganță și funcționalitate într-unul singur! Setul Corfu Relax, realizat cu maximă precizie și constând dintr-o canapea confortabilă și o masă elegantă, le va oferi utilizatorilor săi un confort de utilizare deosebită.

2.340,79 lei
(Pretul include TVA)
Ultimele produse in stoc

Credit module tbi bank 3.3.5

141.42 Lei x 24 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Colțar complet grădină Corfu Relax Maro de 4-6 persoane, eleganță și funcționalitate într-unul singur! Setul Corfu Relax, realizat cu maximă precizie și constând dintr-o canapea confortabilă și o masă elegantă, le va oferi utilizatorilor săi un confort de utilizare deosebită. Mobilierul, cu o structură ușoară, dar stabilă, este confecționat dintr-un material de înaltă calitate, rezistent la toate condițiile meteorologice nefavorabile. O textură originală de mobilier, asemănătoare cu o țesătură naturală de ratan, cu perne moi, sunt fără îndoială, principalele avantaje ale produsului.

Perfect pentru amenajarea de spații mari, va funcționa bine și atunci când organizați un grătar de familie sau o petrecere în grădină. Mobilierul se caracterizează prin durabilitate și rezistență la condițiile meteorologice nefavorabile și la razele UV.

Pernele sunt incluse in set. Husele pernelor au fermoar, și pot fi spălate cu ușurință in mașina de spălat. O construcție robustă și bine gândită a setului asigură stabilitatea și confortul optim al utilizării. Linia Corfu Relax este disponibilă în trei variante de culori și cu perne confortabile.


Mobilierul este rezistent la efectele condițiilor meteorologice nefavorabile și la razele UV, pentru o lungă perioada de timp. Forma compactă a cadrului și dimensiunile optime ale setului vă vor permite să aranjați și spații de grădină și terase mai mici. Asamblarea simplă și faptul că este ușor de întreținut sunt avantaje suplimentare ale mobilierului. Este ușor de transportat si mutat dintr-o parte in alta, datorită greutății reduse.

Setul complet de grădină Corfu Relax 2020 Maro 227815 de 4-6 persoane se poate achiziționa la un preț foarte avantajos și transport garantat oriunde in România. Prin achiziționarea acestui produs online, nu mai trebuie să te deplasezi până la ele, vin ele la tine acasă și le poți găsi chiar in diferite oferte și promoții. Astfel ai două mari avantaje: Colțar complet grădină Corfu Relax Maro de 4-6 persoane la preț special și transport garantat până la tine acasă.

Avantaje produs Colțar complet grădină Corfu Relax Maro:

·        instalare simpla

·        ușor de întreținut

·        design atrăgător

·        foarte rezistent la razele solare UV și intemperiile vremii

·        perne incluse in set

·        material de calitate și de lungă durată

Date tehnice:

·        material: ratan artificial

·        dimensiunile canapelei: 182 x 182 x 79

·        capacitate canapea: 480 kg

·        dimensiunile mesei: 77 x 57 x 42 cm

·        capacitatea de încărcare de masă: 50 kg

·        înălțime de masă: 42 cm

·        pachet: 120 cm / 80 cm / 42 cm ( x1 ) + 120 cm / 80 cm / 35 cm ( x1 )

Informații utile:

Produsele comandate se pot livra prin curier, în locația precizată de dvs.

Montarea produsului nu este inclusă în preț.

Primiți instrucțiunile și accesoriile necesare (după caz, șuruburi si chei speciale) în pachet.

Produsul este ușor de asamblat.

Garanția nu acoperă daunele cauzate de depozitarea necorespunzătoare a produsului și nici daunele provocate de expunerea prelungita a produselor la condiții meteorologice nefavorabile.

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?