Previous
Next

Colector apă de ploaie Keter Indigo 200L este creat pentru o grădină naturală, eficientă și ecologică, un produs în care colectezi apa de ploaie pentru a o utiliza în irigarea florilor, legumelor, gazonului și chiar protecție în caz de incendiu.

529,48 lei
(Pretul include TVA)
Stoc epuizat

Credit module tbi bank 3.3.5

142.67 Lei x 4 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Colector apă de ploaie Keter Indigo 200L este creat pentru o grădină naturală, eficientă și ecologică, un produs în care colectezi apa de ploaie pentru a o utiliza în irigarea florilor, legumelor, gazonului și chiar protecție în caz de incendiu. Stocarea apei de ploaie în grădina dumneavoastră și utilizarea ei în perioadele de secetă ajută atât la salvarea de costuri, cât și la protejarea unei resurse naturale extrem de valoroase precum apa potabilă. Datorită filtrului instalat care împiedică trecerea contaminanților, apa va fi întotdeauna limpede.

Prin utilizarea apei de ploaie poate fi economisită până la 50 la sută din apa potabilă. Orice găleată de apă de ploaie este o găleată de apă fără clor, pe care nu ai dat bani, dar contribuie din plin la bunăstarea grădinii tale. Acest proces folosit de secole de către grădinari, crește materia organică din sol, îmbunătățindu-i funcțiile, proprietățile fizice și chimice ale substratului.

Designul modern,cu o o capacitate maximă de încărcare de 200L, construcția solidă și stabilă, ușurința de montare a acestuia sunt avantaje pe care Colector apă de ploaie Keter Indigo 200L le oferă.Produsul se deosebește prin durabilitate și rezistentă la acțiunea factorilor atmosferici nocivi și a razelor UV, astfel își va păstra aspectul impecabil, pentru o lungă perioada de timp. Ușor de asamblat și de menținut curat.

Colector apă de ploaie Keter Indigo 200L Negru se poate achiziționa la un preț foarte avantajos și transport garantat oriunde in România.Prin achiziționarea acestui produs online, nu mai trebuie să te deplasezi până la ele, vin ele la tine acasă și le poți găsi chiar in diferite oferte și promoții.Astfel ai două mari avantaje: Colector apă de ploaie la preț special și transport garantat până la tine acasă.

Avantaje produs:

·        generează economii

·        volum mare de depozitare

·        direcționezi fluxul apelor pluviale din grădină

·        îndepărtezi apele pluviale de clădiri

·        are capac de închidere

·        furtun de scurgere

·        ușor de întreținut

·        design atrăgător

·        foarte rezistent la razele solare UV și intemperiile vremii

·        produs din materiale reciclate

·        ușor de manevrat

Date tehnice:

·        material: DUOTECH, rezistent la raze UV și intemperii

·        dimensiunile produsului: ø72 x 107 cm

·        dimensiuni ambalaj: ø72 x 107 cm

·        masa netă a produsului: 9.76 kg

·        greutate maximă susținută: 250 kg


Informații utile:

Produsele comandate se pot livra prin curier, în locația precizată de dvs.

Montarea produsului nu este inclusă în preț.

Primiți instrucțiunile și accesoriile necesare (după caz, șuruburi si chei speciale) în pachet.

Produsul este ușor de asamblat.

Garanția nu acoperă daunele cauzate de depozitarea necorespunzătoare a produsului și nici daunele provocate de expunerea prelungita a produselor la condiții meteorologice nefavorabile.

Soluții De DepozitareAlte Soluții De Depozitare

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?