Compostor de grădină Mega 650L

 • Stoc epuizat
  Compostor de grădină Mega 650L
  Compostor de grădină Mega 650L
  Compostor de grădină Mega 650L
  Compostor de grădină Mega 650L
  Compostor de grădină Mega 650L
  Compostor de grădină Mega 650L
  Compostor de grădină Mega 650L
Compostor de grădină Mega 650L
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real
Compostor de grădină Mega 650L Compostor de grădină Mega 650L Compostor de grădină Mega 650L Compostor de grădină Mega 650L Compostor de grădină Mega 650L Compostor de grădină Mega 650L Compostor de grădină Mega 650L

Compostor de grădină Keter Mega 650L Negru este creat pentru cei care doresc o grădină naturală, un mediu în care transformi toate deșeurile casnice sau din grădina ta în pamant fertil pentru flori, pomi, legume sau fructe.


Credit module TBI Bank 3.2.3

109.64 Lei x 4 rate

Compostor de grădină Mega 650L este creat pentru cei care doresc o grădină naturală, un mediu în care transformi toate deșeurile casnice sau din grădina ta în pământ fertil pentru flori, pomi, legume sau fructe. Material compostat pot fi orice resturi de bucătărie (fructe, legume, coj de ou, zaț de cafea sau ceai, praf de la curățarea locuinței, carton și hârtie, fan si paie, frunze, pene, buruieni fără semințe, iarba tunsa etc). Acest proces a fost folosit de secole de către grădinari pentru a crește materia organică din sol, îmbunătățindu-i funcțiile și proprietățile fizice și chimice ale substratului.

De cele mai multe ori, resturile vegetale sunt aruncate la rampă de gunoi sau arse. Aceste procedee sunt poluante pentru mediul înconjurător, acestea eliberează dioxid de carbon, poluează aerul, solul și pânza de apa freatica. Se recomanda, compostarea materiei asigurându-se astfel, o reciclare integrala cu rezultate benefice pentru mediu si oameni.

Designul modern,cu o capacitate maximă de încărcare de 650L, construcția solidă și stabilă, ușurința de montare a acestuia sunt avantaje pe care Compostorul de grădină Keter Mega 650L Negru le oferă. Produsul se deosebește prin durabilitate și rezistentă la acțiunea factorilor atmosferici nocivi și a razelor UV, astfel își va păstra aspectul impecabil, pentru o lungă perioada de timp. Ușor de asamblat și de menținut curat.

Compostor de grădină Keter Mega 650L Negru se poate achiziționa la un preț foarte avantajos și transport garantat oriunde in România.Prin achiziționarea acestui produs online, nu mai trebuie să te deplasezi până la ele, vin ele la tine acasă și le poți găsi chiar in diferite oferte și promoții.Astfel ai două mari avantaje: Compostor de grădină Keter Mega 650L  la preț special și transport garantat până la tine acasă.

Avantaje produs Compostor de grădină Mega 650L:

·        volum mare de depozitare

·        are capac de închidere

·        ușor de întreținut

·        design atrăgător

·        foarte rezistent la razele solare UV și intemperiile vremii

·        produs din materiale reciclate

·        ușor de manevrat

Date tehnice:

·        material: DUOTECH, rezistent la raze UV și intemperii

·        dimensiunile produsului: 87 x 87 x 107 cm

·        dimensiuni ambalaj: 90 x 16.5 x 108 cm

·        masa netă a produsului: 8.80 kg

·        greutate maximă susținută: 150 kg

 

Informații utile:

Produsele comandate se pot livra prin curier, în locația precizată de dvs.

Montarea produsului nu este inclusă în preț.

Primiți instrucțiunile și accesoriile necesare (după caz, șuruburi si chei speciale) în pachet.

Produsul este ușor de asamblat.

Garanția nu acoperă daunele cauzate de depozitarea necorespunzătoare a produsului și nici daunele provocate de expunerea prelungita a produselor la condiții meteorologice nefavorabile.

MF.4469

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?