Previous
Next

Conopida „Snowball X” este un soi mediu târziu care produce capete albe. Este destinat recoltei de vară și toamnă. Capetele de flori ale acestui soi sunt mari, grele și compacte. Frunzele învelesc strâns capul și protejează conținutul de alb ca zăpada de factori externi nocivi. Soiul pe care îl prezentăm aici dezvoltă un sistem puternic de rădăcini și este rezistent la pubescență, decolorare roz și creșterea excesivă a frunzelor.

2,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Conopida „Snowball X” este un soi mediu târziu care produce capete albe. Este destinat recoltei de vară și toamnă. Capetele de flori ale acestui soi sunt mari, grele și compacte. Frunzele învelesc strâns capul și protejează conținutul de alb ca zăpada de factori externi nocivi. Soiul pe care îl prezentăm aici dezvoltă un sistem puternic de rădăcini și este rezistent la pubescență, decolorare roz și creșterea excesivă a frunzelor.

Este recomandat pentru cultivare vara - în acest caz semințele ar trebui să fie semănate în martie și răsadurile plantate în mai. Dacă optați pentru creșterea toamnei, semănați sfârșitul lunii mai și la începutul lunii iunie. Plantați răsadurile în câmp în iulie. Veți cultiva cele mai bogate culturi toamna și le veți recolta în septembrie și octombrie.

Conopida este o legumă populară care aparține familiei de varză care are o valoare nutritivă ridicată. Proprietățile sale anticancerigene, în special în profilaxia cancerului de prostată și a vezicii urinare, precum și a tumorilor de gură și gât, au fost dovedite științific. Consumul de conopidă protejează de ulcerul gastric și de reumă. Această legumă este recomandată persoanelor care suferă de diabet care o pot consuma după bunul plac.

„Snowball” este o mare varietate, ale cărei capete pot fi pregătite într-o varietate de moduri. Mii de rețete de salate, garnituri, caserole și fripturi ar trebui să vă stimuleze invenția și să vă încurajeze să experimentați mai departe cu meniul.

  • Un pachet conține 1 g de semințe de conopidă târzie medie Snowball. Veți găsi instrucțiunile de bază de creștere și data de expunere la spatele ambalajului.

  • Utilizare : legume - fierte sau crude

  • Recoltare : septembrie - octombrie

  • Forma de creștere : capete mari, albe, compacte

Tip SemințeSemințe Hobby

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?