Mustimetru cu termometru
Instrument destinat masurarii concentratiei de zahar din must. Domeniul de masurare este intre 10-30% concentratie zahar.
Masurare: Reglam temperatura lichidului la 20 grade Celsius apoi turnam int-un vas de sticla cu forma adecvata (ex forma cilindrica) inaltimea coloanei de lichid trebuie sa fie egala sau mai mare decat lungimea instrumentului.
Instrument destinat masurarii concentratiei de alcool de lichid.
Domeniu; de masurare a alcoolului este intre 0-100%.
Masurare: Reglam temperatura lichidului la 20 grade Celsius apoi turnam int-un vas de sticla cu forma adecvata (ex forma cilindrica) inaltimea coloanei de lichid trebuie sa fie egala sau mai mare decat lungimea instrumentului. Introducem instrumentul in lichid astfel sa pluteasca liber, avand grija sa nu se stinga de peretii vasului. Citirea se face in stare de repaus a instrumentului la inaltimea ochilor. Linia de pe instrument care se afla la nivelul lichidului indica concentratia alcoolului.
Tip Unealtă | Altele |
---|
0
(0 Review-uri)
Sorteaza dupa calificative
Instrument destinat masurarii concentratiei de zahar din must. Domeniul de masurare este intre 10-30% concentratie zahar.