Despre Noi

Suntem o “mână de oameni”, cu viziuni comune, lucru ce ne face munca în echipă atât de simplă.

Misiune

Pe parcursul contactului direct sau indirect cu noi, vei descoperi că suntem în primul rând oameni, oameni care urmărim să îți oferim soluții personalizate, potrivite pentru preocupările tale agricole sau horticole, exact cum am face-o și pentru noi înșine.

Viziune

Suntem o “mână de oameni”, cu viziuni comune, lucru ce ne face munca în echipă atât de simplă.

Valoare

Distribuim pentru tine, produse agricole și horticole de cea mai bună calitate de la producători renumiți precum: Pioneer, Monsanto(Decalb), Caussade, Maisadour, KWS, Procera, LG, RAGT, Marton Genetics, ZP, NS(NSK), Alcedo, Agrosem, Chemirol.

Pe piață de peste 10 ani

Deși suntem din 2007 pe piață în domeniul comercializării produselor agricole și horticole și am putea spune mândrii că dispunem deja de câțiva ani de experiență. Noi totuși tindem să credem că experiența noastră nu se raportează doar la anii trecuți. Aceasta se cumulează zilnic cu fiecare client servit și mulțumit, dobândind de fiecare dată o experiență aparte – importanța contactului direct cu tine. Secretul afacerilor defapt e foarte simplu: dacă facem cu pasiune ceea ce facem, tu vei fi mulțumit și noi la fel, rezultatele pozitive neîntârziind să apară în ambele părți. Și noi chiar ne putem declara pasionați de tot ceea ce facem. Fie vorba de directorul, care caută necontenit strategii pentru mulțumirea ta, sau de șoferul, care străbate mii de kilometrii săptămânal cu devotament, pentru a livra în timp.

Cu ce te putem ajuta?

Oferim consultanță telefonică clienților noștrii.

Oferim produse de calitate superioară.

Livrare rapidă din stoc în 24-72 de ore,oriunde în țară.