Previous
Next

Drojdie de vin Saccharomyces Cerevisiae - drojdie uscata, recomandat pentru fermentarea mustului la vin alb, rosu sau la alte musturi de fructe.

- fermentatia alcoolica reprezinta un factor foarte important ce determina in mare masura, calitatea finala a vinului obtinut

8,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Drojdie de vin Saccharomyces Cerevisiae - drojdie uscata, recomandat pentru fermentarea mustului la vin alb, rosu sau la alte musturi de fructe.

Caracteristici Drojdie de vin Saccharomyces Cerevisiae:

- fermentatia alcoolica reprezinta un factor foarte important ce determina in mare masura, calitatea finala a vinului obtinut

- folosind Drojdia de vin Saccharomyces Cerevisiae se poate obtine o fermenatie completa si in cazul in care se lucreaza cu fructe / struguri mucegaite, intrate in putrefactie

- Drojdia de vin Saccharomyces Cerevisiae fermenteaza doar la temperaturi peste 14ºC

 

Doza si mod de administrare:

- doza recomandata este de 20 g Drojdie de vin Saccharomyces Cerevisiae la 1 hl de must, suc - cand se porneste de la fructe cu calitati optime

- doza de 30 - 40 g Drojdie de vin Saccharomyces Cerevisiae la 1 hl must, suc - cand se lucreaza cu fructe mucegaite sau fructe intrate in putrefactie

 

La fiecare 20 g Drojdie de vin Saccharomyces Cerevisiae se adauga 250 ml apa calda, la temp. 35-40°C, se omogenizeaza si se lasa la inmuiat 15 minute, dupa care se adauga 250 ml must, se lasa iar la inmuiat, de data aceasta 20 de minute si la final se poate amesteca cu intreaga cantitate de must 

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?