Drojdie de vin Uvaferm Danstil A, 20g

Drojdie de vin Uvaferm Danstil A, 20g
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real

Dozare/administrare: in conditii optime 20 g/hl; in cazul fructelor sau strugurilor mucegaite sau intrate in putrefactie 30-40 g/hl; in cazul opririi fermentarii 50 g/hl

Drojdie rezistenta la rece (10°C), recomandat pentru fermentarea mustului din struguri albi sau rosii, a borhotului pentru tarie si in cazul stagnarii fermentarii.

Instructiuni de folosire: 20 g de drojdie se amesteca omogen in 20 ml apa calda (35-40°C), se lasa 15 min la inmuiat. In acest timp vasul cu amestecul se lasa intr-un vas mai mare cu apa calda pentru a evita scaderea temperaturii amestecului. Adaugarea treptata a amestecului se face in felul urmator: se adauga o cantitate de must in asa fel incat temperatura amestecului sa nu scada mai mult de 8°C, se repeta pana in momentul in care intre amestec si must diferenta de temperatura nu e mai mare de 4°C

MF.000556
15 Produse

Posibil interesat de

5 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?