Coșul meu
Nu sunt produse in cos.
0 articole
0,00 lei
Livrare Total 0,00 leiDrojdie rezistenta la rece (10°C), recomandat pentru fermentarea mustului din struguri albi sau rosii, a borhotului pentru tarie si in cazul stagnarii fermentarii.
Instructiuni de folosire: 20 g de drojdie se amesteca omogen in 20 ml apa calda (35-40°C), se lasa 15 min la inmuiat. In acest timp vasul cu amestecul se lasa intr-un vas mai mare cu apa calda pentru a evita scaderea temperaturii amestecului. Adaugarea treptata a amestecului se face in felul urmator: se adauga o cantitate de must in asa fel incat temperatura amestecului sa nu scada mai mult de 8°C, se repeta pana in momentul in care intre amestec si must diferenta de temperatura nu e mai mare de 4°C
Drojdie rezistenta la rece (10°C), recomandat pentru fermentarea mustului din struguri albi sau rosii, a borhotului pentru tarie si in cazul stagnarii fermentarii.
Instructiuni de folosire: 20 g de drojdie se amesteca omogen in 20 ml apa calda (35-40°C), se lasa 15 min la inmuiat. In acest timp vasul cu amestecul se lasa intr-un vas mai mare cu apa calda pentru a evita scaderea temperaturii amestecului. Adaugarea treptata a amestecului se face in felul urmator: se adauga o cantitate de must in asa fel incat temperatura amestecului sa nu scada mai mult de 8°C, se repeta pana in momentul in care intre amestec si must diferenta de temperatura nu e mai mare de 4°C
0
(0 Review-uri)
Sorteaza dupa calificative