Previous
Next

Dozare/administrare: in conditii optime 20 g/hl; in cazul fructelor sau strugurilor mucegaite sau intrate in putrefactie 30-40 g/hl; in cazul opririi fermentarii 50 g/hl

12,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Drojdie rezistenta la rece (10°C), recomandat pentru fermentarea mustului din struguri albi sau rosii, a borhotului pentru tarie si in cazul stagnarii fermentarii.

Instructiuni de folosire: 20 g de drojdie se amesteca omogen in 20 ml apa calda (35-40°C), se lasa 15 min la inmuiat. In acest timp vasul cu amestecul se lasa intr-un vas mai mare cu apa calda pentru a evita scaderea temperaturii amestecului. Adaugarea treptata a amestecului se face in felul urmator: se adauga o cantitate de must in asa fel incat temperatura amestecului sa nu scada mai mult de 8°C, se repeta pana in momentul in care intre amestec si must diferenta de temperatura nu e mai mare de 4°C

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?