Previous
Next

Drojdia de vin Uvaferm CM rezista in borhot sau must cu volum de alcool de pana la 14%. Optimizeaza alcoolii superiori datorita carora creste calitatea vinurilor. Gustul si mirosul acestora sunt controlate inca din timpul fermentatiei, pentru a obtine vinuri cu fructuozitate pronuntata.

13,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Folositi drojdie de vin Uvaferm CM ca fermentarea mustului de vin alb/rosu sau a borhotului de tuica sa fie calitativa chiar si la temperatura mai scazuta de 13°C.

Caracteristici Drojdie de vin Uvaferm CM:

Drojdia de vin Uvaferm CM rezista in borhot sau must cu volum de alcool de pana la 14%. Optimizeaza alcoolii superiori datorita carora creste calitatea vinurilor. Gustul si mirosul acestora sunt controlate inca din timpul fermentatiei, pentru a obtine vinuri cu fructuozitate pronuntata.

Utilizare Drojdie de vin Uvaferm CM

  • doza este de 20g/hL in conditii optime de fermentare
  • 30-50g/hL se folosesc daca mustul s-a oprit din fermentat ori daca fructele/strugurii incep sa mucegaiasca sau sa intre in putrefactie
  • timp de 15 minute, drojdia se lasa la inmuiat intr-un recipient cu apa calda (35-40°C) in proportie de 20g/200mL
  • temperatura ridicata a amestecului se pastreaza introducand recipientul intr-un vas mai mare care contine apa calda
  • mustul trebuie adaugat in mai multe etape la amestec, pentru ca drojdia sa se obisnuiasca cu temperaturile mai scazute 
  • prima cantitate de must adaugata nu trebuie sa scada temperatura amestecului cu mai mult de 8°C
  • acest proces de adaugare treptata se repeta pana cand intre temperatura mustului si a amestecului nu exista o diferenta mai mare de 4°C

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?