Previous
Next
La comandă
star star star star star
0 Review(-uri)

Drojdie rezistent la rece pentru borhot si vin UVAFERM CM 20g

Cod produs MF.5746 Marca Danstar Ferment AG
13,00 lei
(Pretul include TVA)
Drojdia de vin Uvaferm CM rezista in borhot sau must cu volum de alcool de pana la 14%. Optimizeaza alcoolii superiori datorita carora creste calitatea vinurilor. Gustul si mirosul acestora sunt controlate inca din timpul fermentatiei, pentru a obtine vinuri cu fructuozitate pronuntata.

Folositi drojdie de vin Uvaferm CM ca fermentarea mustului de vin alb/rosu sau a borhotului de tuica sa fie calitativa chiar si la temperatura mai scazuta de 13°C.

Caracteristici Drojdie de vin Uvaferm CM:

Drojdia de vin Uvaferm CM rezista in borhot sau must cu volum de alcool de pana la 14%. Optimizeaza alcoolii superiori datorita carora creste calitatea vinurilor. Gustul si mirosul acestora sunt controlate inca din timpul fermentatiei, pentru a obtine vinuri cu fructuozitate pronuntata.

Utilizare Drojdie de vin Uvaferm CM

  • doza este de 20g/hL in conditii optime de fermentare
  • 30-50g/hL se folosesc daca mustul s-a oprit din fermentat ori daca fructele/strugurii incep sa mucegaiasca sau sa intre in putrefactie
  • timp de 15 minute, drojdia se lasa la inmuiat intr-un recipient cu apa calda (35-40°C) in proportie de 20g/200mL
  • temperatura ridicata a amestecului se pastreaza introducand recipientul intr-un vas mai mare care contine apa calda
  • mustul trebuie adaugat in mai multe etape la amestec, pentru ca drojdia sa se obisnuiasca cu temperaturile mai scazute 
  • prima cantitate de must adaugata nu trebuie sa scada temperatura amestecului cu mai mult de 8°C
  • acest proces de adaugare treptata se repeta pana cand intre temperatura mustului si a amestecului nu exista o diferenta mai mare de 4°C

Specificații

Review-uri All reviews

Te-ar putea interesa și

Aveți întrebări?