Dulap depozitare grădină Keter Duotech High Store Plus, soluția ideală pentru a economisi spațiu și organiza uneltele din grădină. Dulapul Duotech High Store este conceput pentru orice exterior, de la grădină până la balcoane și curți exterioare, soluția ideală pentru depozitarea uneltelor de grădină, echipamentelor de agrement sau piscină, accesorii pentru grătar, jucării, și multe altele.

2.463,99 lei
(Pretul include TVA)
Stoc epuizat

Credit module tbi bank 3.3.5

133.84 Lei x 24 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Dulap depozitare grădină Keter Duotech High Store Plus, soluția ideală pentru a economisi spațiu și organiza uneltele din grădină. Dulapul Duotech High Store este conceput pentru orice exterior, de la grădină până la balcoane și curți exterioare, soluția ideală pentru depozitarea uneltelor de grădină, echipamentelor de agrement sau piscină, accesorii pentru grătar, jucării, și multe altele. Cu un design simplu dar modern, cu o construcție bine gândită, un prag practic înclinat și cu uși care deschid in lateral, aceasta facilitează folosința ei in orice spațiu. Are o structura de rezistență de calitate, confecționată din material Duotech, cu panouri groase și pereți dubli o rezistență suplimentară pentru o durabilitate de lungă durată an de an. Materialul Duotech din care este fabricat vă oferă posibilitatea de a o vopsi cu orice culoare doriți. Nu necesită mentenanță, nu ruginește, suprafața nu se exfoliază și nu putrezește, chiar și după ani de expunere la căldură, frig, soare, ploaie și zăpadă.

Dulap depozitare grădină Keter Duotech High Store Plus 246950
 are un cadru robust care protejează excelent uneltele depozitate împotriva umidității. Având un interior încăpător, cu ușă dublă, podeaua este rezistentă și permite depozitarea echipamentelor, scări, mașini de tuns iarba, piscine gonflabile, unelte de gradina sau grătare. Pragul înclinat facilitează introducerea și ieșirea obiectelor grele. Panoul de podea păstrează conținutul departe de noroi și apă de ploaie. Consolele reglabile permit utilizatorului să instaleze cu ușurință un raft. Posibilitatea instalării rafturilor interioare, creste suplimentar folosința acesteia, astfel puteți organiza mai eficient spațiul din dulap.

Dulapul de depozitare de grădină cu ușă dublă se poate achiziționa online la un preț foarte avantajos și transport garantat oriunde in România. Prin achiziționarea acestui produs, nu mai trebuie sa te deplasezi pana la ele, vin ele la tine acasă și le poți găsi chiar in diferite oferte și promoții. Astfel ai două mari avantaje: Dulap depozitare grădină Keter Duotech High Store cu ușă dublă la preț special si transport garantat până la tine acasă.

Avantaje produs Dulap depozitare grădină Keter Duotech High Store Plus:

·        material Duotech rezistent la razele UV;

·        2 bc de rafturi incluse in set

·        are podea ceea ce nu permite intrarea rozătoarelor sau a apei

·        menține toate obiectele depozitate uscate și curate

·        este dotată cu uși duble, permițând un acces mai ușor la obiectele depozitate

·        asigură protecția împotriva apei și umidității

·        volum mare de depozitare

·        oferă posibilitatea de a o vopsi cu orice culoare doriți

·        nu se decolorează;

·        material de înaltă calitate

·        nu necesită mentenanță

Date tehnice:

·        Dimensiuni: 140 x 73.6 x 170.4 cm ( Lățime x Adâncime x Înălțime )

·        Dimensiunile ambalajului: 170 x 75 x 20 cm

·        Masa netă: 44.50 kg

·        Culoare: Gri – Antracit

Informații utile:

Produsele comandate se pot livra prin curier, în locația precizată de dvs.

Montarea produsului nu este inclusă în preț.

Soluții De DepozitareDulapuri De Depozitare

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?