Dulap depozitare grădină Keter Grande Store 2000L

Dulap depozitare grădină Keter Grande Store 2000L
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real
Dulap depozitare grădină Keter Grande Store 2000L Dulap depozitare grădină Keter Grande Store 2000L Dulap depozitare grădină Keter Grande Store 2000L Dulap depozitare grădină Keter Grande Store 2000L Dulap depozitare grădină Keter Grande Store 2000L Dulap depozitare grădină Keter Grande Store 2000L Dulap depozitare grădină Keter Grande Store 2000L Dulap depozitare grădină Keter Grande Store 2000L
PLATĂ ÎN RATE

Dulap depozitare grădină Keter Grande Store 2000L, ultima generație de depozitare,  soluția prin care vei economisi și organiza orice spațiu in grădină sau curți exterioare. Keter Grande Store este una dintre soluțiile ideale pentru depozitarea uneltelor de grădină, echipamentelor de agrement sau piscină, accesorii pentru grătar, jucării, tomberoane de gunoi și multe altele.


Credit module TBI Bank 3.2.3

173.68 Lei x 24 rate

Dulap depozitare grădină Keter Grande Store 2000L, ultima generație de depozitare,  soluția prin care vei economisi și organiza orice spațiu in grădină sau curți exterioare. Keter Grande Store este una dintre soluțiile ideale pentru depozitarea uneltelor de grădină, echipamentelor de agrement sau piscină, accesorii pentru grătar, jucării, tomberoane de gunoi și multe altele. Cu un design simplu dar modern, cu o construcție bine gândită un capac deschizător și ușile care deschid in lateral, aceasta facilitează folosința ei in orice spațiu. Are o structura de rezistență de calitate, confecționată din material Duotech, cu panouri groase și pereți dubli o rezistență suplimentară pentru o durabilitate de lungă durată an de an. Materialul din care este fabricat vă oferă posibilitatea de a o vopsi cu orice culoare doriți. Nu necesită mentenanță, nu ruginește, suprafața nu se exfoliază și nu putrezește, chiar și după ani de expunere la căldură, frig, soare, ploaie și zăpadă.

Dulap depozitare grădină Keter Grande Store 2000L 230458 are un cadru robust care protejează excelent uneltele depozitate împotriva umidității. Având un interior încăpător, cu ușă dublă, podeaua este rezistentă și permite depozitarea echipamentelor cu greutate și gabarit mai mare, scări, biciclete sau grătare. Pragul înclinat facilitează introducerea și ieșirea obiectelor grele. Panoul de podea păstrează conținutul departe de noroi și apă de ploaie. Consolele reglabile permit utilizatorului să instaleze cu ușurință un raft. Posibilitatea instalării rafturilor interioare, creste suplimentar folosința acesteia, astfel puteți organiza mai eficient spațiul din dulap. Pistoanele hidraulice integrate ușurează deschiderea vârfului, în timp ce pragul înclinat vă permite să depozitați obiecte mai grele. Ventilația încorporată îl menține răcoros și uscat.

Dulapul de depozitare de grădină cu ușă dublă online la un preț foarte avantajos și transport garantat oriunde in România. Prin achiziționarea acestui produs, nu mai trebuie sa te deplasezi pana la ele, vin ele la tine acasă și le poți găsi chiar in diferite oferte și promoții. Astfel ai două mari avantaje: Dulap depozitare grădină Keter Grande Store cu ușă dublă la preț special si transport garantat până la tine acasă.

Avantaje produs Dulap depozitare grădină Keter Grande Store 2000L:

·        material Duotech rezistent la razele UV;

·        capac cu deschidere ușoară cu sistem de pistoane hidraulice pentru confort suplimentar

·        uși cu blocare pentru securitate maximă

·        lanț de la capac la capac pentru deschiderea coșului de gunoi

·        are podea ceea ce nu permite intrarea rozătoarelor sau a apei

·        ventilația încorporată menține conținutul uscat și ventilat

·        este dotată cu uși duble, permițând un acces mai ușor la obiectele depozitate

·        asigură protecția împotriva apei și umidității

·        volum mare de depozitare

·        oferă posibilitatea de a o vopsi cu orice culoare doriți

·        nu se decolorează;

·        material de înaltă calitate

·        nu necesită mentenanță

·        10 ani garanție Keter

Date tehnice:

·        Dimensiuni: 190.5 x 109.3 x 132.5 cm

·        Dimensiunile ambalajului: 199 x 113 x 19.5 cm

·        Masa netă: 62 kg

·        Culoare: gri – negru

Informații utile:

Produsele comandate se pot livra prin curier, în locația precizată de dvs.

Montarea produsului nu este inclusă în preț.

Primiți instrucțiunile și accesoriile necesare (după caz, șuruburi si chei speciale) în pachet.

Produsul este ușor de asamblat.

MF.4773

Specificatii produs:

Soluții De Depozitare
Dulapuri De Depozitare

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?