Enzima pentru descompunerea Pectinelor Lallzyme HC

Previous
Next
Cod produs MF.3954 Categorie Vinificare

Dozare/administrare:
la struguri albi in functie de continutul in pectina 1-3 g/100 kg;
la struguri negrii 2-3g/100 kg;
la borhoturi 1-3 g/100 kg

Efectul Lallzyme HC imbunateste capacitatea de presare a strugurilor, scade fenomenul de brunificare a fructelor, respectiv necesitatea acidului sulfuric. La vinurile rosii intensifica culoarea, vinul devine mai limpede, creste capacitatea de filtrare, se accentueaza caracteristicile soiurilor. Imbunateste capaciatatea de fermentare si prelucrare a borhoturilor.

25,00 lei
(Pretul include TVA)
rating Nicio recenzie
În stoc
Timpul de livrare Termen estimativ livrare: 2-3 zile lucrătoare
  • Avantaje

    +
    • — Garantia unui produs original
    • — Notificare SMS
    • — Drept de retur 14 zile
    • — Depozit controlat termic
  • Plata

    +
    • — Plata la curier in momentul livrarii
    • — Plata cu cardul Online
    • — Plata prin tranfer bancar
  • Livrare

    +
    • — Livram oriunde in Romania la 29 RON
    • — Livrare gratuita peste 800 de RON
  • Parteneriat

    +

Enzima pentru descompunerea pectinelor. Se utilizeaza la tratarea borhotuilor din fructe, a strugurilor albi si rosii.
Dozare/administrare:
la struguri albi in functie de continutul in pectina 1-3 g/100 kg;
la struguri negrii 2-3g/100 kg;
la borhoturi 1-3 g/100 kg

Efectul Lallzyme HC imbunateste capacitatea de presare a strugurilor, scade fenomenul de brunificare a fructelor, respectiv necesitatea acidului sulfuric. La vinurile rosii intensifica culoarea, vinul devine mai limpede, creste capacitatea de filtrare, se accentueaza caracteristicile soiurilor. Imbunateste capaciatatea de fermentare si prelucrare a borhoturilor.



Instructiuni de folosire: continutul se amesteca in doza de 1 g/1 dl apa calda (15-25°C), dupa care se adauga la borhot/must si se amesteca bine. Enzima incepe sa lucreze la temperaturi peste 8°C, timpul de actiune fiind de 30-60 minute.



Gramaj (g): 10

Aveți întrebări?