Drojdie de vin Uvaferm PM, 20g este o drojdie pentru vinuri albe sau roze, borhoturi fermentate la rece, şampanii.
Rezistentă la rece şi la un conţinut de alcool de până la 17%.
Enzima pentru descompunerea Pectinelor Lallzyme HC
Cod produs: MF.3954
Dozare/administrare:
la struguri albi in functie de continutul in pectina 1-3 g/100 kg;
la struguri negrii 2-3g/100 kg;
la borhoturi 1-3 g/100 kg
Efectul Lallzyme HC imbunateste capacitatea de presare a strugurilor, scade fenomenul de brunificare a fructelor, respectiv necesitatea acidului sulfuric. La vinurile rosii intensifica culoarea, vinul devine mai limpede, creste capacitatea de filtrare, se accentueaza caracteristicile soiurilor. Imbunateste capaciatatea de fermentare si prelucrare a borhoturilor.
Preț

-
Avantaje
+ -
Plata
+- — Plata la curier in momentul livrarii
- — Plata cu cardul Online
- — Plata prin tranfer bancar
-
Livrare
+- — Livram oriunde in Romania la 20 RON
- — Livrare gratuita peste 800 de RON
-
Parteneriat
+
Enzima pentru descompunerea pectinelor. Se utilizeaza la tratarea borhotuilor din fructe, a strugurilor albi si rosii.
Dozare/administrare:
la struguri albi in functie de continutul in pectina 1-3 g/100 kg;
la struguri negrii 2-3g/100 kg;
la borhoturi 1-3 g/100 kg
Efectul Lallzyme HC imbunateste capacitatea de presare a strugurilor, scade fenomenul de brunificare a fructelor, respectiv necesitatea acidului sulfuric. La vinurile rosii intensifica culoarea, vinul devine mai limpede, creste capacitatea de filtrare, se accentueaza caracteristicile soiurilor. Imbunateste capaciatatea de fermentare si prelucrare a borhoturilor.
Instructiuni de folosire: continutul se amesteca in doza de 1 g/1 dl apa calda (15-25°C), dupa care se adauga la borhot/must si se amesteca bine. Enzima incepe sa lucreze la temperaturi peste 8°C, timpul de actiune fiind de 30-60 minute.
Gramaj (g): 10