Erbicid Dicopur Top

Erbicid Dicopur Top
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real

DICOPUR TOP 464 SL se prezintă sub forma unui lichid limpede, omogen, mobil, de culoare galben-brun, ce conține 344 g/l acid 2,4 D din sare de dimetilamina și 120 gr/l dicamba.

Ai nevoie de un Erbicid de calitate? Erbicidul Dicopur Top este produsul potrivit pentru nevoile tale! Cumpară și nu vei fii deloc dezamăgit!Mod de acțiuneDICOPUR TOP 464 SL este o combinație de 2 substanțe active, acid 2.4 D și dicamba, erbicid selectiv și sistemic, acționează asupra buruienilor atât prin absorbție la nivelul frunzelor, cât și a sistemului radicular, cu acumularea substanței active în zonele meristematice ale rădăcinilor. Mecansimul de acțiune se bazează pe dereglarea proceselor de creștere, apariția malformațiilor și înhibarea creșterii rădăcinilor. Plantele de cultură metabolizeaza rapid cele doua substanțe active, în schimb, la buruienile dicotiledonate(sensibile), acest proces este foarte lent. Această situație explică selectivitatea foarte bună pentru speciile monocotiledonate și fitotoxicitatea ridicată pentru speciile dicotiledonate. În sol prin activitatea microbiologica, erbicidul este descompus în funcție de umiditate și temperatură. Astfel, în condiții normale, erbicidul se degradează în 14 zile, iar în condiții de secetă la 2-3 luni.Erbicidul DICOPUR TOP 464 SL acționează foarte bine și la temperaturi scăzute(peste 10 grade Celsius). Eficacitatea erbicidului este asigurată de condițiile climatice(umiditate) înainte și după tratament, cu respectarea dozei/ha și a epocii optime de dezvoltare a buruienilor dicotiledonate, cât și a plantei de cultură.
Instrucțiuni de folosireDICOPUR TOP 464 SL este omologat pentru utilizare în România, conform tabelului de mai jos:

CulturaBuruieni combatuteDoza de aplicare(l/ha)
GrâuBuruieni dicotiledonate anuale și perene0.8-1 l/ha, postemergent, în funcție de gradul de infestare și talia buruienilor ( la grâu în faza de înfrățire - formarea primului internod, iar la buruienile dicotiledonate în stadiul de 2-4 frunze )
PorumbBuruieni dicotiledonate anuale și perene1.0 /ha, postemergent ( la porumb în faza de 4-6 frunze, iar la buruienile dicotiledonate la 2-4 frunze și Cirsium)
MF.000591
8 Produse

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?