Erbicid Equip

Erbicid Equip
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real

8Equip se aplica postemergent. Pentru combaterea buruienilor monocotile si dicotile anuale, tratamentul se efectueaza atunci când plantele de corn au 4-6 frunze iar iarba este in faza de 2-4 frunze, în doza de 1-1,5 l / ha.


Credit module TBI Bank 3.2.3

160.33 Lei x 4 rate

Erbicidul Equip prezintă sistemie completă, fiind preluată rapid de pe buruieni în 2 ore de la tratament.


Substanță activă: foramsulfuron 22,5 g / l, izoxadifen etil (agent de protecție) 22,5 g / l.


Caracteristici: Erbicidul Equip
prezintă sistemie completă, fiind preluată rapid de pe buruieni în 2 ore de la tratament. Eventualele precipitatii ulterioare nu afecteaza actiunea erbicidului. Îndepărtați plantațiile de creștere după 1-3 zile, înghețarea sau inrolarea frunzelor după 4-10 zile și necrozarea progresivă a ultimelor după 7-20 zile, urmată de moartea plantei. Formularea OD permite o mai mare aderență și capacitatea de păstrare a plantelor.

Mod de acțiune: Equip se aplica postemergent. Pentru combaterea buruienilor monocotile si dicotile anuale, tratamentul se efectueaza atunci când plantele de corn au 4-6 frunze iar iarba este in faza de 2-4 frunze, în doza de 1-1,5 l / ha. Pentru combaterea costreiului (sorghum halepense) din rizomi, tratamentul se efectuează atunci când plantele de porumb au 6-8 frunze și costreiul are o înălțime de 15-20 cm, în doza de 1,75-2,5 l / ha. Pentru combaterea pirului (Elymus repens), tratamentul (2,5 l / ha) se efectuează când pirul este de până la 10 cm înălțime și infestarile sunt moderate.

Selectivitate: Oferiți o selectivitate bună față de hibrizii de porumb. În condiții de stres al culturii (temperaturi peste 30 grade C, îngheț, inundații), în prima săptămână după tratament, porumbul poate prezenta anumite simptome tranzitorii la nivelul frunzelor (incetinirea creșterii, ușoare decolorare), care dispar însă rapid și nu influențează dezvoltarea ulterioară a plantelor și nivelului recoltei. Culturi cum ar fi corn și soia pot fi semănate pe terenurile unde sa aplicat echipamentul recent. În principiu, orice cultură poate fi semanată în deplină siguranță după 3 luni de la aplicarea erbiciduluil.


Plante tratate: porumb.
Spectru de combatere: Buruieni monocotiledonate (pir tarator, Coadă Vulpii, iarba vântului, odos, iarba bărboasă, raigras anual, MIE, firuta, mohor, costrei DIN semințe si rizomi și samulastra de grâu și orz) și buruieni dicotiledonate (teișor, se amestecă, scanteiuta, traista ciobanului, ciumafaie , busuioc salbatic, sugel puturos, trepadatoare, sălbatică rădăcină, macris, muștar sălbatic, zarna, rocina, punguta si samulastra de rapiță și lucerna).

Cultura

Buruieni luptă

Momentul aplicării

Doza

Porumb

Mono si dicotiledonate anuale

postemergente

1-1,5 l / ha

Costrei din rizomi

postemergente

1,75-2,5 l / ha

pir

postemergente

2,5 l / ha

MF.000172
64 Produse

Specificatii produs:

Domeniu de utilizare (Erbicide)
Erbicide Cereale
Erbicide pentru planta
Porumb
Tip Erbicid
Erbicid Postemergent
Buruieni Combătute (Erbicid)
Costrei
Costrei Din Rizomi
Pir
Spectru Combatere (Erbicide)
Erbicide Dicotiledonate

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?