Erbicid Galera Super 1L

  • Stoc epuizat
    Erbicid Galera Super 1L
Erbicid Galera Super 1L
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real

Galera Super este un erbicid postemergent, cu aplicare foliara, pentru combaterea excelenta a buruienilor dicotile anuale si perene din culturile de rapita si mustar.


Credit module TBI Bank 3.2.3

167.85 Lei x 4 rate

Galera Super este un erbicid postemergent, cu aplicare foliara, pentru combaterea excelenta a buruienilor dicotile anuale si perene din culturile de rapita si mustar. Galera are actiune dubla: de contact, datorata picloramului si sistemica, datorita clopiralidului.

Mod de actiune: Produsul se aplica prin stropire, primavara, la inceputul perioadei de vegetatie, inainte ca mugurii florali sa fie vizibili, dar dupa aparitia frunzelor culturii. Se aplica atunci cand temperatura aerului depaseste 8°C. Nu se aplica daca a fost inghet in noaptea precedenta sau daca este anuntat inghet. Nu este spalat de ploaie la 2 ore de la aplicare. Nu se aplica tratamentul in conditii de vant, pentru a evita imprastierea produsului pe alte culturi decat cea de rapița sau mustar, intrucat produsul poate provoca daune celorlalte culturi cu frunza  lata. In conditii de seceta, efectul sistemic al produsului poate fi diminuat.

Produsul poate restrictiona rotatia culturilor in conditiile lipsei umiditatii din sol, precum si pe solurile sarace in materie organica (conditii in care degradarea produsului in sol se face mai greu). In conditiile amintite se recomanda atentie sporita, daca se doreste ca urmatoarele culturi sa fie leguminoase, solanacee sau composite (mazare, fasole, lucerna, salata, tomate), intrucat acestea sunt foarte susceptibile la reziduurile de picloram din sol. De aceea in conditiile solurilor sarace in materie organica si in conditii de seceta excesiva, se recomanda o rotatie clasica, cu culturi monocotiledonate (cereale sau porumb).

Plante tratate: Rapita, Mustar.

Buruieni combatute: Matricaria spp. (musetel), Anthemis spp. (romanita), Cirsium arvense (palamida), Galium aparine (turita), Sonchus spp. (susai), Centaurea cyanus (albastrita), Taraxacum officinale (papadia), Galinsoga parviflora (busuioc salbatic), Senecio vulgaris (spalacioasa), Polygonum convulvus (volbura), Fagopyrum tataricum (hrisca tatarasca), Fumaria offininalis (fumarita), Solanum nigrum (zarna), Trifolium spp.

Compatibilitate: Galera se poate aplica in combinatie cu insecticidul Reldan 10 EC-1.1 l/ha pentru combaterea daunatorului Melighetes aeneus. Produsul Galera poate fi aplicat in combinatie cu alte produse: fungicide, erbicide, insecticide, fertilizanti foliari si regulatori de crestere, daca recomandarile de pe eticheta produselor nu restrictioneaza acest lucru.

Galera Super se poate aplica:


- preemergent sau postemergent timpuriu (stadiul rapiiei 1-3 fiunze) pentru combaterea buruienilor cu rasarire in toamna: Viola arvensis, Papaver rhoeas, Matricaria inodora, Anthemis arvensis; are efect de stagnare pentru Veronica sp.

- postemergent toamna la stadiul rapitei de 3 pana la 9 frunze, sau primavara, inainte ca mugurii florali sa fie vizibili.

Mod de utilizare:

Dozele recomandate: 0,2 l/ha toamna sau 0,25 l/ha primavara.

Numarul maxim de aplicari: 1 pe cultura.
Volumul de apa utilizat: 200-400 l/ha.

Informatii aditionale

Utilizare

Nu

Substanta Activa Erbicide

Clopyralid, Picloram, Aminopilarid

Concentratie Substanta Activa

240 gr/litru, 80 gr/litru, 40gr/litru

Cultura

Nu

Dozaj

Nu

Momentul aplicarii

Nu

Buruieni combatute

Nu

Tipuri Aplicare

Nu

Formulare

SL - concentrat solubil

Modalitate de ambalare

1 litru

Valabilitate (ani)

Nu

Greutate (Kg)

1.0000

Producator

Dow Agro Sciences

MF.002797

Specificatii produs:

Domeniu de utilizare (Erbicide)
Erbicide Plante Tehnice
Erbicide pentru planta
Muștar, Rapiță de Toamnă, Rapită Pentru Ulei
Tip Erbicid
Erbicid Postemergent
Buruieni Combătute (Erbicid)
Albastrița, Busuioc Sălbatic, Fumarița, Hrisca Urcătoare, Mușețel, Palamida, Papadie, Romanița de Câmp, Spălăcioasa, Susai, Turita, Volbura, Zarna

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?