Previous
Next

Erbicid Henik Formularea OD - dispersie in ulei - Aceasta formulare superioara din punct de vedere al performantei biologice imbunatateste simultan caracteristicile de retentie, umectare si absorbtie in frunza.

60,00 lei
55,00 lei
(Pretul include TVA)
Ambalaj 1 litru
La comandă

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Ai probleme cu buruienile la cultura porumbului? Îți oferim Erbicid porumb Henik Extra la un preț special.Vezi acum cele mai bune oferte și comandă.Plantmaster.roProdusul conține nicosulfuron, o substanță activă aparținând erbicidelor din grupa de inhibitori ai biosintezei aminoacizilor (ALS). Utilizarea erbicidelor cu același mecanism de acțiune poate conduce la selectarea buruienilor rezistente.Mod de actiune si utilizare: Formularea OD - dispersie in ulei - Aceasta formulare superioara din punct de vedere al performantei biologice imbunatateste simultan caracteristicile de retentie, umectare si absorbtie in frunza. Henik Extra 040 OD nu este influentat de ploile ce survin la 4 ore dupa aplicare si nu are efect remanent pentru cultura urmatoare. Henik Extra 040 OD combate foarte bine infestarile puternice cu Sorghum halepense(costrei) din rizomi.
Buruieni combatute : Costrei din rizomi si din seminte (Sorghum halepense); Pir (Agropyron repens); Iarba barboasa (Echinochloa crus-galli) –inainte de infratit; mohor (Setaria viridis); Meisor (Digitaria sanguinalis).
Avantajele folosirii erbicidului Henik Extra 040 OD:-Formularea OD (dispersie in ulei), este superioara din punct de vedere al performantei biologice, imbunatatind simultan caracteristicile de retentie, umectare si absorbtiei in frunza.-Aderenta crescuta a solutiei pe suprafata frunzei.-Acoperire mai buna a frunzei cu solutie.-Creste capacitatea de produs care patrunde in planta.-Este compatibil cu majoritatea erbicidelor folosite in mod curent in Romania la cultura porumbului-Nu necesita folosirea unui adjuvant.Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza

Porumb Monocotiledonate anuale Postemergent 0.8 l/ha

Costrei din rizomi Postemergent 1-1.5 l/ha

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?