Previous
Next

Merlin Flexx, erbicid pentru combaterea buruienilor dicotiledonate și monocotiledonate anuale din cultura porumbului cu utilizare preemergentă și postemergentă timpurie.

Substanțe active: 
 Isoxaflutol 240 g/l
 Ciprosulfamidă (safener): 240 g/l

• IMPORTANT: produs ORIGINAL Bayer !!!
• Depozit controlat termic

• Ambalaj: 1 Litru

545,00 lei
(Pretul include TVA)
Ambalaj 1 L
La comandă

Credit module tbi bank 3.3.5

146.55 Lei x 4 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Merlin Flexx, erbicid pentru combaterea buruienilor dicotiledonate și monocotiledonate anuale din cultura porumbului cu utilizare preemergentă și postemergentă timpurie.

Omologări: Porumb

• Organism țintă: Buruieni dicotiledonate şi monocotiledonate anuale

• Doză: 0,3-0,42 l/ha - preemergent

• Doză: 0,42 l/ha - postemergent timpuriu

Mod de acțiune Merlin Flexx

Merlin Flexx este un erbicid sistemic cu absorbție prin rădăcini și frunze și translocare rapidă în plantă. Prezintă un efect de albire a plantulelor în cursul ger mi nației și a buruienilor deja răsărite.


Tehnologia unică de control sin cronizat al buruienilor con stă în capacitatea de reactivare, care îi permite să fie din nou activ în timpul primelor ploi ce urmează după o perioadă fără precipitații, controlând astfel buruienile ce pot răsări în această perioadă.

Efectul se menține pe o perioadă de 6-8 săptămâni. Merlin Flexx este fixat de coloizii solului și este mo bil în stratul superficial al acestuia. Nu are acțiune peliculară, nu este volatil și nu este degradat ușor prin acțiunea razelor solare.

Tehnologia safener face ca Merlin Flexx să poată fi aplicat pe orice tip de sol și totodată îl face compatibil cu hibrizii de porumb cultivați în prezent, la utilizare atât în preemergență, cât și în postemergență precoce.

Safenerul îmbunătățește esențial capacitatea plantei de cultură de a rezista la acțiunea erbicidului. Suplimentar, safenerul ciprosulfamidă utilizat în cultura de porumb a dovedit că poate îmbunătăți creșterea și dezvoltarea rădăcinilor, vigoarea culturii și starea ei fitosanitară.

Mod de utilizare Merlin Flexx:


Merlin Flexx se utilizează preemergent fără încorporare în doza de 0,42 l/ha (0,3 l/ha asociat cu alte erbicide) sau postemergent timpuriu în doza de 0,42 l/ha până la faza de 2-3 frunze ale culturii și 2-3 frunze ale buruienilor.

Se efectuează o singură erbicidare primăvara (doza maximă de isoxaflutol este de 100 g/ha/tratament/sezon). Merlin Flexx se poate utiliza atât pentru porumbul boabe, cât și pentru porumbul siloz. La dozele recomandate, are o bună selectivitate pentru hibrizii de porumb cultivați în prezent.

Domeniu de utilizare (Erbicide)Erbicide Cereale
Erbicide pentru plantaPorumb
Tip ErbicidErbicid Postemergent Erbicid Preemergent
Spectru Combatere (Erbicide)Erbicide Dicotiledonate Erbicide Monocotiledonate

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?