Previous
Next

Pendigan 330 EC este o peliculă erbicidă pentru floarea-soarelui, corn și leguminoase. PENDIGAN 330 CE conține substanța activă pendimetalin. Această substanță activă se absoarbe prin coleoptil sau hipocotil și provoacă întreruperea diviziunii celulare și creșterea celulelor la buruienile sensibile. Plantele mor la scurt timp de la tratament, în cursul germinării sau imediat după apariție.

33,00 lei
(Pretul include TVA)
Ambalaj 500 ml
Stoc epuizat

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Ai nevoie de un Erbicid de calitate? Erbicidul Pendingan 330 EC este produsul potrivit pentru nevoile tale! Cumpară și nu vei fii deloc dezamăgit!Substanță activă: pendimetalin 330 g / l 
Mod de acțiune și utilizare: Produsul PENDIGAN 330 CE este o selectivitate "fiziologică" față de cultura de floarea-soarelui, în cazul în care plantele de cultură metabolizează substanța activă în produșii netoxici, astfel încât la aceste culturi produsul poate fi încorporat superficial (cu ajutorul combinatorului la 5 cm adâncime). La alte culturi (corn, bulboză, cartof și legume), PENDIGAN 330 CE este un produs selectiv "de poziție", astfel încât aplicarea se va face ca semințele în curs de germinare sau plantele să nu intre în contact cu erbicidul se aplică imediat după semănat și încorporarea este exclusă!).În situațiile în care produsul este aplicat fără încorporare, produsul trebuie reactivat de apă de irigare sau de ploaie.

Floarei-soarelui -  PENDIGAN 330 CE se aplică atât ppi (înainte de însămânțare, încorporat superficial cu ajutorul combinatorului), cât și preemergent, în interval de 5 - 7 zile de la însămânțare, dar până la apariția buruienilor.

Porumb -  PENDIGAN 330 CE se aplică preemergent în interval de 5 - 7 zile de la semănare, fără încorporare.

Ceapă seamănă direct și ceapă din arpagic -  PENDIGAN 330 CE se aplică preemergent în interval de 3 - 5 zile de la semănate sau plante.

Legume transplantate (tomate, ardei, morcov, varză) - Aplicarea produsului PENDIGAN 330 EC se face înainte de transplantare cu 2-3 zile pe toată suprafaţa. La plantare se evită intrarea în contact a solului tratat cu rădăcinile răsadurilor (se folosesc plantatoare speciale, nu se plantează în rigole trase cu rariţa).

Plante tratate: Floarea-soarelui, Porumb, Tomate, Ardei, Morcov, Varză, Ceapă.

Buruieni combatute: Buruieni monocotiledonate anuale, Buruieni dicotiledonate anuale, Buruieni monocotiledonate, Buruieni dicotiledonate.Cultura

Buruieni combatute

Momentul aplicării

Doza

Floarea-soarelui, Porumb, Morcov, Tomate transplantate, Varza de toamnă, Ardei gras, Rădăcinoase

Monocotiledonate anuale (mohor, Iarba barboasa, meisor, costrei din seminte) si unele dicotiledonate

Preemergent (imediat după semanat)

5 l / ha

Ceapa semănată direct și ceapa din arpagic

Monocotiledonate anuale și unele dicotiledonateReview-uri All reviews

Aveți întrebări?