Erbicid Select Super 500ml

Erbicid Select Super 500ml
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real
Erbicidul Select Super este un selectiv graminicid selectiv pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale și perene. Este un sistem erbicid cu spectru larg de acțiune și se aplică în perioada de vegetație. Un singur pachet de formulare conține o îngrijire adjuvantă care îmbunătățește gradul de absorbție al substanței active de către buruieni, prin frunze și apoi este translocat în plantele și în plantele dezvoltate. Acționează ca inhibitor al sintezei acizilor grași.

Ai nevoie de un Erbicid de calitate? Erbicidul Select Super este produsul potrivit pentru nevoile tale! Cumpară și nu vei fii deloc dezamăgit!Substanța activă: 120 g / l cletoidim.

Condiționare: concentrat emulsifiant.

Caracteristici: Este un selectiv graminicid selectiv pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale și perene. Este un sistem erbicid cu spectru larg de acțiune și se aplică în perioada de vegetație. Un singur pachet de formulare conține o îngrijire adjuvantă care îmbunătățește gradul de absorbție al substanței active de către buruieni, prin frunze și apoi este translocat în plantele și în plantele dezvoltate. Acționează ca inhibitor al sintezei acizilor grași.
Mod de utilizare: Se aplică pentru combaterea unui spectru larg de monocotiledonate anuale și perene din culturile cu frunză lată la care a fost omologată. Erbicidul agricol se aplică în perioadele de creștere intensă a buruienilor, atunci când buruienile au 3-5 frunze formate (având o înălțime medie de 5-10 cm anuale și 15-20 cm pene perene). În zonele secetoase se aplică imediat după irigare sau după caderea ploilor. Poate fi aplicat la o umiditate atmosferică cuprinsă între 65-90% și un interval de temperatură de 8-25

°CNu se recomandă erbicidarea dacă există o ploaie iminentă în următoarele 2 ore, și nici irigarea culturilor.În cazul erbicidării pentru combaterea buruienilor perene nu se execută lucrări de prasila mecanică sau manuală pe o perioadă de 5-7 zile înainte și după erbicidare pentru evitarea răspândirii rizomilor de buruieni.Cultura

Buruieni luptă

Doza

Arbusti fructiferi, capsun și pepinierepomicole

Buruieni monocotiledonate anuale

1,0 l / ha

Arbusti fructiferi, căpșun și pepiniere pomicole

Buruieni monocotiledonate peren

1,5-2,0 l / ha (300 l apă / ha)

Cartof

Graminee anuale

0,8-1,0 l / ha postemergent

Cartof

Piramida Pir

2,0 l / ha postemergent

Cartof

Costrei

1,6-2,0 l / ha postemergent

Floarea-soarelui

Buruieni monocotiledonate anuale

0,6-1,0 l / ha postemergent

Floarea-soarelui

Costreiul din rizomi

1,5-2,0 l / ha postemergent

In

MF.000609
1 Obiect

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?