Erbicid Total Gallup Super 20 Litri

  • Stoc epuizat
    Erbicid Total Gallup Super 20 Litri
Erbicid Total Gallup Super 20 Litri
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real

Erbicid total pentru combaterea buruienilor monocotile si dicotile din numeroase culturi.

Substanta activa: 360 g/l glifosat 

Ambalaj: canistra 5 l.


Credit module TBI Bank 3.2.3

220.46 Lei x 4 rate

Proprietati fizico-chimice Gallup Super


Gallup Super 360
 este un erbicid care se prezinta ca un lichid limpede, omogen, de culoare galben pai.

Mod de actiune:

Gallup Super 360 este un erbicid sistemic, neselectiv, absorbit prin aparatul foliar, cu o translocare rapida prin planta. Erbicidul nu este activ la sol datorita degradarii rapide de catre bacterii.

Mod de intrebuintare:

Cultura

Testul pentru care a fost omologat

Doza postemergent

Terasamente de cale ferata, canale, irigatii

Buruieni monocotiledonate dicotiledonate anuale si perene

3-4 l/ha (100-150 l apa/ha)

Miristi

Buruieni monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene

3-4 l/ha (100-150 l apa/ha)

Vita de vie

Buruieni monocotiledonate anuale si perene

4 l/ha (100-150 l apa/ha)Masuri igiena si protectia muncii:


Se va evita inhalarea sau contactul produsului cu ochii si pielea. In timpul lucrului se va purta obligatoriu echipament de protectie, nu se bea, nu se mananca si nu se fumeaza. Dupa terminarea lucrului mainile si fata se vor spala cu multa apa si sapun. In caz de intoxicare, prin contact, inhalare sau ingestie se iau urmatoarele masuri:

• scoaterea imbracamintii contaminate;
• spalarea tegumentelor cu apa si sapun;
• clatirea imediata a ochilor cu apa si sapun cel putin 15 minute;
• scoaterea accidentatului la aer curat, in caz de stop respirator practicati respiratia artificiala sau administrati oxigen;
• in caz de ingestie se spala gura cu multa apa, se produce voma daca persoana este constienta, se face respiratie artificiala sau se administreaza oxigen in caz de inconstienta, se transporta pacientul la o unitate medicala;
• nu se foloseste lapte ca si antidot;
• nu se cunoaste un antidot specific, se recomanda tratament medical simptomatic.


A nu se lasa la indemana copiilor.


Masuri de protectia mediului:
Se recomanda ca produsul sa se depoziteze in ambalaje originale, in spatii special amenajate si destinate pastrarii produselor fito-sanitare.

Nu se recomanda administrarea produsului in alte culturi in afara celor pentru care a fost omologat.

Este interzisa depozitarea produsului in locuri in care exista pericolul de contaminare a surselor de apa, alimente, furaje, seminte sau ale ambalajelor acestora.

A nu se imprastia produsul in apropierea surselor de apa, evitand astfel pericolul contaminarii.

Dupa terminarea administrarii erbicidului, toate echipamentele vor fi curatate si decomantaminate in locuri special amenajate.

Nu se deverseaza resturi de produs ramas neutilizat in rauri, lacuri sau in alte locuri decat cele special amenajate.

Nu se recomanda spalarea masinilor sau instalatiilor folosite la administrarea erbicidelor in rauri sau alte suprafete de apa.

Ambalajele de erbicid se vor distruge in locurile special amenajate. Nu se recomanda folosirea lor in alte scopuri.

Pentru protectia organismelor acvatice se impune o zona tampon de minim 15 m fata de suprafetele de apa.


Conditii de transport si depozitare:


Produsul se depoziteaza in ambalajul original, in incaperi uscate, destinate in exclusivitate pentru pesticide, fara actiunea directa a razelor solare si a caldurii. Transportul se efectueaza ferit de intemperii si caldura. Pe timpul manipularii, transportului si al depozitarii se iau obligatoriu toate masurile de protectia muncii, P.S.I, prevazute de legile in vigoare.

Specificatii:

Substanta activa

Glifosat acid 360 g/l

Ambalaj

5 L

Perioada de aplicare

Postemergent

Cultura

Terasamente de cale ferata

Miriste

Vita de vie

Buruieni combatute

Monocotiledonate perene

Dicotiledonate perene

Monocotiledonate anuale

Dicotiledonate anuale

Actiune produs

Sistemica

Neselectiva (totala)

Barclay
MF.4766

Specificatii produs:

Domeniu de utilizare (Erbicide)
Erbicide Casă Și Grădină
Buruieni Combătute (Erbicid)
Albăstrele, Albastrița, Amaranthus, Amaranthus Retroflexus, Ambrozie, Ardeiul Broaștei, Brincuța Galbenă, buruiana pucioasa, Busuioc Sălbatic, Calystegia, Caprița, Capsella, Chenopodium, Chenopodium Album, Cinstet, Cirsium, Ciumafaie, Coada Calului, Coada Vulpii, Convolvulus, Cornaci, Cornuți, Costrei, Costrei Din Rizomi, Costrei Din Rizomi Și Semințe, Costrei Din Sămânță, Cretisoara, Crizantema Sălbatică, Cupa Vacii, Cuscuta, Digitaria, Digitaria sanguinalis, Doritoare, Echinochloa, Echinochloa Crus-galli, Euforbie, Fagopyrum Convolvulus, Firuta, Frișcă, Fumarița, Galeopsis, Galinsoga parmiflora, Galinsoga Parviflor, Galium, Golicica, Golomat, Graminee anuale, Grasita, Hibiscus, Hirusor, Hrana Vacii, Hrisca Urcătoare, Iarba Bărboasă, Iarba Câmpului, Iarba Groasă, Iarba Înaltă, Iarba Parloagelor, Iarba Roșie, Iarba Sarpelui, Iarba Vântului, Laba Gâștei, Laptele Câinelui, Laptuci, Loboda, Loboda salbatica, Lucerna, Lungurica, Mac salbatic, Mac Sălbatic, Macris, Macul Rosu, Mazariche, Mei, Meișor, Mohor, Mur de Miriste, Mușețel, Mușețel de câmp, Mușețelul Câinelui, Muștar Negru, Muștar Sălbatic, Nalba, Neghina, Nemtisorul de câmp, Nu mă Uita, Obsiga, Odos, Ovăz Sălbatic, Palamida, Pansele, Papadie, Patlagina Mare, Patlangina Mare, Pelinarița, Piciorul Cocoșului, Pir, Piramida Pir, Polygonum aviculare, Polygonum convolvulus, Pungulița, Puturoasa, Racovina, Raigras Anual, Raphanus, Rapița sălbatică, Ridiche Sălbatică, Rocoina, Romanița de Câmp, Rubus sp, Rumex sp, Salata Salbatica, Sălcuță, Samulastra de Floarea Soarelui, Samulastra de Floarea-soarelui, Samulastra De Grâu Și Orz, Samulastra De Rapita, Scaietii, Scanteiuta, Setaria, Setaria Glauca, Setaria Viridis, Sinapis, Soparlita, Sorg, Sorghum din samanta, Sorghum halepense din rizomi, Spălăcioasa, Spanac Porcesc, Spanac Sălbatic, Spiculețe, Stellaria, Stellaria Media, Stevie, Stirul, Stuf, Sugel, Susai, Teișor, Thlaspi, Traista Ciobanului, Trei Frați, Trei frați patați, Trepadatoare, Troscot, Turita, Urda Vacii, Urzica, Urzică Moartă, Ventrilica, Veronica, Vetricea, Viorele De Ogoare, Voinicica, Volbura, Zamosita, Zarna, Zazanie
Spectru Combatere (Erbicide)
Erbicide Dicotiledonate, Erbicide Monocotiledonate

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?