Previous
Next

ROUNDUP controlează perfect toate speciile de buruieni anuale și perene. ROUNDUP este un erbicid pentru floarea-soarelui având foarte multe segmente de aplicare.

82,00 lei
65,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Erbicidul Roundup controlează perfect toate speciile de buruieni anuale și perene.

ROUNDUP controlează perfect toate speciile de buruieni anuale și perene. ROUNDUP este un erbicid pentru floarea-soarelui având foarte multe segmente de aplicare.

Cantități recomandate:
Aplicati 2-3 l / ha erbicid ROUNDUP în maximum 150 litri apă.
Mod de aplicare:
Arați și discuiți în toamnă. Nivelați superficial solul, cât mai devreme în primavară; se lasă buruienile să crească. Lăsați 3-5 zile pauza pentru translocare, până la urmatoarea lucrare mecanică. În cazuri speciale, se poate efectua erbicidarea, după însămânțare, până la 1-2 zile înainte de răsădirea culturii de floarea-soarelui, în condițiile în care respectivele specii de soiuri germinate sunt expuse.
Înainte de recoltare a cerealelor păioase: se aplică pentru distrugerea păsărilor și pentru desicarea culturii.
Problema buruieni:

Pir (Agropyron repens), costrei (Sorghum halepense), pălămidă (Cirsium arvense), turita (Gallium aparine) - Doza  3-4 l / ha, stuf (Phragmites communis) - Doza  5-6 l / ha.
Aplicarea în vii şi livezi:
Buruienile ţintă sunt pirul (Agropyron repens), costreiul (Sorghum halepense), pălămidă (Cirsium arvense), volbură (Convolvulus arvensis) şi pirul gros (Cynodon dactylon).

Mod de aplicare:
Roundup poate fi aplicat în benzi sau pe toată suprafaţa folosind vermorele sau maşina de erbicidat cu lănci manual sau rampă de stropit, în funcţie de sistemul de cultură al viei sau pomilor. Se aplică primăvara când buruienile au în jur de 10-20 cm.
Nu îndepărtaţi de pe teren mulciul rezultat în urma distrugerii buruienilor deoarece acesta păstrează umiditatea solului, previne eroziunea şi împiedică în bună măsură germinarea buruienilor anuale.
În cursul anului, vetrele din noua generaţie a buruienilor vor fi erbicidate folosind pompele de spate cu 2% soluţie de Roundup.
Mod de aplicare:

Aplicaţi Roundup 4-6 l/h, în funcţie de speciile combătute, când acestea au o masă foliară suficient de dezvoltată. Doza de apă la ha este de 100-150 l. Soluţia se poate aplica şi prin pensularea buruienilor (conc. 33%).
Alte segmente:
Roundup se mai foloseşte pentru distrugerea stufului din exploataţiile piscicole, în silvicultură, pentru distrugerea cuscutei din cultura de lucernă (0,75 l/ha; 1-3 zile după coasă), a buruienilor în stadiu foarte avansat de vegetaţie din culturile de talie joasă (sfeclă de zahăr, culturi legumicole, etc. prin pensulare).

Domeniu de utilizare (Erbicide)Erbicide Casă Și Grădină Erbicide Cereale Erbicide Legume Erbicide Plante Furajere Erbicide Plante Tehnice Erbicide Pomi Fructiferi
Spectru Combatere (Erbicide)Erbicide Dicotiledonate Erbicide Monocotiledonate

Review-uri All reviews

Nota
star star star star star
Gabriel
2023-10-22

Cel mai bun erbicid total!!!

Cel mai bun erbicid total!!!

    Aveți întrebări?