Erbicid total Roundup Classic Pro 1 litru

Erbicid total Roundup Classic Pro 1 litru
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real
Erbicid total Roundup Classic Pro 1 litru Erbicid total Roundup Classic Pro 1 litru

ROUNDUP controlează perfect toate speciile de buruieni anuale și perene. ROUNDUP este un erbicid pentru floarea-soarelui având foarte multe segmente de aplicare.

Erbicidul Roundup controlează perfect toate speciile de buruieni anuale și perene.


ROUNDUP controlează perfect toate speciile de buruieni anuale și perene. ROUNDUP este un erbicid pentru floarea-soarelui având foarte multe segmente de aplicare.


Cantități recomandate:

Aplicati 2-3 l / ha erbicid ROUNDUP în maximum 150 litri apă.

Mod de aplicare:
Arați și discuiți în toamnă. Nivelați superficial solul, cât mai devreme în primavară; se lasă buruienile să crească. Lăsați 3-5 zile pauza pentru translocare, până la urmatoarea lucrare mecanică. În cazuri speciale, se poate efectua erbicidarea, după însămânțare, până la 1-2 zile înainte de răsădirea culturii de floarea-soarelui, în condițiile în care respectivele specii de soiuri germinate sunt expuse.
Înainte de recoltare a cerealelor păioase: se aplică pentru distrugerea păsărilor și pentru desicarea culturii.

Problema buruieni:

Pir (Agropyron repens), costrei (Sorghum halepense), pălămidă (Cirsium arvense), turita (Gallium aparine) - Doza  3-4 l / ha, stuf (Phragmites communis) - Doza  5-6 l / ha.

Aplicarea în vii şi livezi:
Buruienile ţintă sunt pirul (Agropyron repens), costreiul (Sorghum halepense), pălămidă (Cirsium arvense), volbură (Convolvulus arvensis) şi pirul gros (Cynodon dactylon).


Mod de aplicare:

Roundup poate fi aplicat în benzi sau pe toată suprafaţa folosind vermorele sau maşina de erbicidat cu lănci manual sau rampă de stropit, în funcţie de sistemul de cultură al viei sau pomilor. Se aplică primăvara când buruienile au în jur de 10-20 cm.
Nu îndepărtaţi de pe teren mulciul rezultat în urma distrugerii buruienilor deoarece acesta păstrează umiditatea solului, previne eroziunea şi împiedică în bună măsură germinarea buruienilor anuale.
În cursul anului, vetrele din noua generaţie a buruienilor vor fi erbicidate folosind pompele de spate cu 2% soluţie de Roundup.

Mod de aplicare:

Aplicaţi Roundup 4-6 l/h, în funcţie de speciile combătute, când acestea au o masă foliară suficient de dezvoltată. Doza de apă la ha este de 100-150 l. Soluţia se poate aplica şi prin pensularea buruienilor (conc. 33%).

Alte segmente:
Roundup se mai foloseşte pentru distrugerea stufului din exploataţiile piscicole, în silvicultură, pentru distrugerea cuscutei din cultura de lucernă (0,75 l/ha; 1-3 zile după coasă), a buruienilor în stadiu foarte avansat de vegetaţie din culturile de talie joasă (sfeclă de zahăr, culturi legumicole, etc. prin pensulare).

MF.000605
288 Produse

Specificatii produs:

Domeniu de utilizare (Erbicide)
Erbicide Casă Și Grădină
Erbicide Cereale
Erbicide Legume
Erbicide Plante Furajere
Erbicide Plante Tehnice
Erbicide Pomi Fructiferi
Spectru Combatere (Erbicide)
Erbicide Dicotiledonate
Erbicide Monocotiledonate
Filtreaza recenziile
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Resetati

raportul pret-calitate foarte bun
rating 5
2020-06-30
Ionut.T
raportul pret-calitate foarte bun
Recomand cu încredere!
rating 5
2020-07-30
Ioana Avram
Recomand cu încredere!
Foarte mulțumit!
rating 5
2020-09-08
Ardelean Stefan
Foarte mulțumit!
Cel mai bun erbicid total!!!
rating 5
2020-07-28
Andrei Rosca
Cel mai bun erbicid total!!!

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?