Erbicid Turbo Flo

Erbicid Turbo Flo
NOTA: Datorita setarilor ecranului dvs, pot exista mici diferente intre imaginile afisate si produsul real

Turbo Flo este un erbicid sistemic destinat combaterii buruienilor dicotiledonate anuale și perene din culturile de cereale păioase și porumb. Pătrunde în plantă în cca o oră de la aplicare și acționează la nivelul meristemelor de creștere ale buruienilor. Primele simptome apar la circa o zi de la efectuarea tratamentului.


Credit module TBI Bank 3.2.3

131.52 Lei x 4 rate

Susbtanța activ: florasulam 6,26 gr/litru + 2,4 D etilhexil ester300 g/litru.

Mod de acțiune și utilizare: Turbo Flo are în compoziție doup substanțe active cu mecanisme diferite de acțiune asupra buruienilor, ambele componente active fiind sistemice. Acest erbicid prezintă un risc redus de spălare de ploaie datorită pătrunderii foarte rapide în plantă (1 ora de la aplicare), poate fi utilizat și la temperaturi mai scăzute (peste 5°C), are un spectru foarte larg de buruieni dicotiledonate combătute.

Totodată, Turbo Flo combate foarte eficient Gallium aparine și Matricaria , chiar și atunci când acestea sunt în fază avansată de creștere (peste 25 cm înălțime), combate samulastra de floarea-soarelui și rapița și nu are remanență de lungă durata în sol. După culturile tratate cu TURBO FLO se poate semăna rapița fără nici un fel de restricții și fără risc de fitotoxicitate, putând fi utilizat la toate speciile de cereale păioase (grâu de toamnă, grâu de primăvară, orz, orzoaica, ovăz, secară) și la porumb. Turbo Flo combate cu succes și speciile de buruieni perene ca palamida (Cirsium arvense) și susaiul (Sonchus arvense).

1. Grâu : 0,4-0,6 l/ha primăvara când cultura de grâu este în fază de înfrățire până la formarea celui de al 3-lea internod.

2. Porumb : 0,4–0,6 l/ha postemergent în faza de 4-6 frunze a plantelor de porumb.

La ambele culturi, doza de 0,4 l/ha se utilizează când buruienile sunt până în faza de 8 frunze, cultura are densitate normală și infestarea este cu specii anuale.

Doza de 0,6 l/ha se utilizează atunci când cultura este rară, infestarea dominantă este cu specii perene sau când speciile anuale au peste 8 frunze în momentul tratării.


Plante tratate: Grâu și Porumb

Buruieni combătute: Buruieni dicotiledonate anuale, Buruieni dicotiledonate perene.

Cultura

Buruieni combatute

Momentul aplicarii

Doza

Grâu

Dicotiledonate anuale și perene

Postemergent, în faza de înfrățire până la al 3-lea nod

0.4-0.6 l/ha

Porumb

Dicotiledonate anuale și perene

Postemergent, în faza de 4-6 frunze la porumb

0.4-0.6 l/ha

MF.000170
25 Produse

Specificatii produs:

Domeniu de utilizare (Erbicide)
Erbicide Cereale
Erbicide pentru planta
Grâu
Orz
Orzoaică
Ovăz
Porumb
Tip Erbicid
Erbicid Postemergent
Spectru Combatere (Erbicide)
Erbicide Dicotiledonate

Posibil interesat de

10 alte produse in aceeasi categorie:
Aveți întrebări?