Previous
Next

Un excelent arbust pitic, peren, care oferă o pată de culoare toamna și iarna. Complet rezistentă la iarnă. Una dintre plantele rare care înflorește în perioada noiembrie - ianuarie/februarie. Deși începutul înfloritului poate fi influențat de vreme, perioada de înmugurire poate dura până la sfârșitul lunii decembrie, urmată de săptămâni de înflorire deplină. 

41,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON

Un excelent arbust pitic, peren, care oferă o pată de culoare toamna și iarna.

Dimensiune de livrare: Într-un ghiveci de 10 cm, în stare potrivită sezonului

Înflorire: în lunile X-XI - I. 

Plantare: 3-5 buc/m2

SFAT: Plantează câteva tulpini în diferite părți ale grădinii, unde le poți vedea din casă! Înflorirea sa de iarnă târzie este o priveliște încântătoare la începutul primăverii. Plantați împreună diferite culori de Hanga Alpină, pentru o pata de culoare în grădina dumneavoastră.

Un excelent arbust pitic, peren, care oferă o pată de culoare toamna și iarna. Complet rezistentă la iarnă. Una dintre plantele rare care înflorește în perioada noiembrie - ianuarie/februarie. Deși începutul înfloritului poate fi influențat de vreme, perioada de înmugurire poate dura până la sfârșitul lunii decembrie, urmată de săptămâni de înflorire deplină. În timpul iernii mohorâte, cenușii și lipsite de flori, se recomandă plantarea în petice în diferite părți ale grădinii. Preferă soarele/semi-umbră, dar nu trebuie plantată la umbră, deoarece înflorirea va fi întârziată.

Crește până la o înălțime de 20-40 cm și poate ajunge la o "pernă de flori" frumoasă, cu o lățime de 30-40 cm. Frunzele sale sunt asemănătoare cu acele de pin, dar nu înțeapă! După înflorire, se taie florile deschise sub cea mai joasă floare uscată, la începutul primăverii.

Înflorirea: Noiembrie-Februarie

Distanța ideală de plantare: 50-80 cm

Dimensiunea dezvoltată: Cu o îngrijire adecvată, poate crește până la 50 cm înălțime

Cerințe de lumină: zone cu lumină indirectă, însorite și semiumbrite

Cerințe de apă: medie

Cerințe de sol: în general, preferă solurile cu pH acid (sub pH 7), dar este un soi tolerant la calcar.

Întreținere: Tăierea se face doar pentru a le menține forma (îndepărtarea ramurilor care încurcă sau a celor deteriorate).

Mărimea de livrare: în ghivece cu diametrul de 13 cm ( vezi în imagine)

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?