Previous
Next

GUANITO este fertilizatorul organic ideal pentru a complecta solul cu o mare cantitate de azot organic si fosfor 100% asimilabil. Nici un alt produs nu are aceleasi caracteristici ca GUANITO. Materiile prime folosite (guano) sunt rezultatul unei selecţii atente care garanteaza o salinitate scazuta (6,5) iar elementele componente sunt eliberate pentru o durata medie a unui ciclu al recoltei.

130,00 lei
(Pretul include TVA)
În stoc

Credit module tbi bank 3.3.5

32.57 Lei x 4 rate

- Garantia unui produs original

- Notificare SMS

- Drept de retur 14 zile

- Depozit controlat termic

- Plata la curier in momentul livrarii

- Plata cu cardul Online

- Plata prin tranfer bancar

- Livram oriunde in Romania la 29 RON

- Livrare gratuita peste 800 de RON


Efectul mare al fertilizatorului creste prin aportul factorilor de crestere activi precum acidul humic, vitaminele, aminoacizi, auxinele si citoxinele similar cu utilizarea  amestecului format din fotostimulatorul natural AUXYM si fosforul organic. Ajuta la evitarea dezechilibrelor nutritive.

Fosforul din GUANITO este organic, iar in acest fel nu este supus  procesului de insolubilizare, ramanand astfel disponibil complet pentru plante. Acţiunea unui kilogram de fosfor de GUANITO este echivalentul a 3 kilograme de fosfor mineral si amestec organic. Fosforul mineral este mai delicat în comparaţie cu azotul mineral si potasiu pentru ca o mica oscilaţie a pH-ului solului este suficient pentru a-l face insolubil. In acest fel nu poate fi asimilat de catre plante. Forma organica este singura care face ca fosforul sa fie complet disponibil de-a lungul cresterii plantei.

GUANITO este un fertilizator omologat si autorizat conform legisletiei europene in domeniu (EC REG.834/2007, autorizatia numarul ABP833UFERT2 in conformitate cu EC 1069/2009)

AMBALARE: in saci de 25kg

Azot total (N): 6%

Azot organic total (N): 6%

PentaOxid de Fosfor(P2O5): 15%

Oxid de potasiu solubil in apa (K2O): 2%

Magneziu total (MgO): 2%

Oxid de Calciu (CaO): 10%

Carbon biologic organic (C): 32%

Substante organice: 55%

Umiditate: 7%

pH: 6.5

Structurare: peleti de aproximativ 3,5 mm

Review-uri All reviews

Aveți întrebări?